Facebook Pixel Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σφαιρόπουλος!
| 2011-06-27 13:11:00

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σφαιρόπουλος!

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σφαιρόπουλος!

Στο τεχνικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρίσκεται από τη νέα χρονιά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο πρώην προπονητής του Κολοσσού Ρόδου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός θα συνεργαστεί με τον Γιόνας Καζλάουσκας, ύστερα από τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα.

«Είναι χαρά και τιμή να βρίσκομαι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, με τεράστια ιστορία, ο οποίος παραμένει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Βατούτιν, τον κόουτς Καζλάουσκας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσω ένα μεγάλο σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Υπόσχομαι ό,τι θα κάνω τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει. Γνωρίζω τον προπονητή Καζλάουσκας από το 2005, όταν δουλεύαμε μαζί στον Ολυμπιακό.

Με σχετικά μικρό μπάτζετ απείχαμε από την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας και παίζαμε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Αργότερα, δουλέψαμε μαζί στην Εθνική ομάδα, όπου κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Θεωρώ τον Καζλάουσκας ως έναν από τους ειδικούς και τον άνθρωπο που με επηρέασε αρκετά στην καριέρα μου. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά και πιστεύω πως θα βοηθήσουμε μαζί την ΤΣΣΚΑ», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της «ομάδας του στρατού».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags