Facebook Pixel Έκτακτο: Οριστική εξέλιξη με Ιτούδη και Εθνική! - Τι αποφάσισε η ΤΣΣΚΑ
| 2017-02-13 13:09:00

Έκτακτο: Οριστική εξέλιξη με Ιτούδη και Εθνική! - Τι αποφάσισε η ΤΣΣΚΑ

Έκτακτο: Οριστική εξέλιξη με Ιτούδη και Εθνική! - Τι αποφάσισε η ΤΣΣΚΑ

Τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στην Εθνική Ελλάδας, αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απάντησε για τον Δημήτρη Ιτούδη...

Στην συνάντηση που είχαν οι Δημήτρης Ιτούδης και Γιώργος Βασιλακόπουλος είχαν συμφωνήσει σε όλα για τον "γάμο" ανάμεσα στον Έλληνα κόουτς και την "γαλανόλευκη".

Ωστόσο, την τελευταία κουβέντα την είχε η ομάδα του Ιτούδη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία αποφάσισε σήμερα, με την εξέλιξη να είναι αρνητική για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η ρωσική ομάδα αρνήθηκε να έχει και δεύτερη δουλειά ο 47χρονος προπονητής, αφού θα έλειπε για αρκετό χρόνο από την φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά και μεσούσης της σεζόν, λόγω των προκριματικών.

Από την μεριά του ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε ξανά πως η θέλησή του ήταν να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, όμως μετά από τις συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ, αυτό κατέστη αδύνατο, εξαιτίας των βεβαρημένων προγραμμάτων και των δύο ομάδων.

«Υπήρξε τεράστια θέληση από την μεριά μου και από την πλευρά της ομοσπονδίας να αναλάβω αυτό το μεγάλο πρότζεκτ της Εθνικής Ομάδας. Θα ήταν πραγματική τιμή για εμένα να δουλέψω για την Εθνική ομάδα της χώρας μου και να την οδηγήσω σε επιτυχίες. Ωστόσο, ύστερα από συζητήσεις με την ομάδα μου και την ομοσπονδία, αντιληφθήκαμε πως ήταν πρακτικά αδύνατο με το υπάρχον πρόγραμμα να προσφέρω τις κατάλληλες υπηρεσίες τόσο στην ομάδα μου, όσο και στην Εθνική, από τη στιγμή που και οι δύο αξίζουν την προσοχή, για να φτάσουν στις επιτυχίες που οραματίζομαι. Έτσι, αποφασίσαμε πως θα ξαναδούμε το θέμα σε κάποια διαφορετική περίοδο.

Από την πλευρά μου, θα είμαι πάντα στη διάθεση της Εθνικής και ελπίζω πως το τάιμινγκ μελλοντικά θα είναι καλύτερο για να αρχίσουμε αυτή τη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική ομοσπονδία και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την εμπιστοσύνη του και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί στο μέλλον. Μέχρι τότε, είμαι στη διάθεση της Εθνικής με όποιον άλλον τρόπο αποφασίσουν ότι μπορώ να βοηθήσω», ήταν τα λόγια του Ιτούδη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags