Facebook Pixel Η απίθανη δήλωση Μποχωρίδη για τον τελικό και την μητέρα του!
| 2017-02-17 22:09:00

Η απίθανη δήλωση Μποχωρίδη για τον τελικό και την μητέρα του!

Η απίθανη δήλωση Μποχωρίδη για τον τελικό και την μητέρα του!

Πώς συνδύασε ο άσος του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με την οικογένειά του;

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα είναι ιδιαίτερος για τον Λευτέρη Μποχωρίδη αφού θα κληθεί να διεκδικήσει την κούπα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα, στον οποίο ανδρώθηκε μπασκετικά.

Μάλιστα, ο ίδιος ο γκαρντ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι τα μέλη της οικογενείας του υποστηρίζουν τον Άρη, ενώ ακόμα και η μητέρα του έχει πει πως θα είναι στο πλευρό των «κιτρίνων». Συνεπώς, ο Μποχωρίδης της ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη που θα την στενοχωρήσει!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, για την οικογένειά μου», είπε. Επί τούτου υπάρχει ένα όμορφο ερώτημα που παράγει διαστροφή. Και ο Μποχωρίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. «(Η οικογένειά μου) μπορεί να υποστηρίζει τον Άρη όμως στον τελικό για 40 λεπτά λογικά θα είναι μαζί μου. Αν πραγματικά η μητέρα μου ότι θα είναι με τον Άρη, όπως είπε, αυτή τη φορά θα τη στεναχωρήσω».

«Επιστρέφω στο σπίτι που μεγάλωσα. Θέλω το παιχνίδι να είναι μια γιορτή για τους φιλάθλους. Για μένα, θα είμαστε αντίπαλοι με τον Άρη για σαράντα λεπτά. Ως ομάδα οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας ανεξαρτήτως του πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags