Facebook Pixel Ξανάσμιξαν "Ζοτς" και "Σάρας"!
| 2011-07-06 22:39:00

Ξανάσμιξαν "Ζοτς" και "Σάρας"!

Ξανάσμιξαν "Ζοτς" και "Σάρας"!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκαν και πάλι μαζί στο πλαίσιο των εγκαινίων των νέων γραφείων της Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη.

 Οι δύο τους είχαν πολλά να θυμηθούν από την τριετή συνεργασία τους, ενώ την παρέα τους πλαισίωσε ένας ακόμη πρώην «πράσινος», ο Ντέγιαν Μποντίρογκα.

«Τα νέα γραφεία της Ευρωλίγκας δείχνουν ότι το πρωτάθλημά μας μεγαλώνει», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Ζόρντι Μπερτομέου, και πρόσθεσε: «Η πρόοδος της Ευρωλίγκας έχει γίνει με μικρά βήματα και πολλή συζήτηση. Έχουμε φέρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε 192 χώρες χάρη στις συμφωνίες που έχουμε κάνει με τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ έχουμε τριπλασιάσει τα έσοδά μας από τις συμφωνίες με χορηγούς και άλλους συνεργάτες».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παραλάβει στο περιθώριο της κλήρωσης της Πέμπτης για τη νέα Ευρωλίγκα το βραβείο «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς. «Είμαι περήφανος για αυτό. Μόνο ένας προπονητής βραβεύτηκε και είναι μία επιβράβευση για όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο για μένα. Εγώ έτσι το βλέπω. Είμαι περήφανος. Ελπίζουμε τα νέα γραφεία να γίνουν το νέο σπίτι όλων εμάς που αγαπάμε το μπάσκετ και την Ευρωλίγκα. Ελπίζω η διοργάνωση να βελτιώνεται συνεχώς», τόνισε.

Ο Γιασικεβίτσιους με τη σειρά του ανέφερε: «Αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ δίπλα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους (Ομπράντοβιτς και Μποντίρογκα) που είναι πραγματικοί πρωταθλητές. Είναι μεγάλη μου τιμή και ευχαριστώ την Ευρωλίγκα». 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags