Facebook Pixel Θυμήθηκε τα καψώνια του "Ντούντα" ο Παπανικολάου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-31 00:01:00

Θυμήθηκε τα καψώνια του "Ντούντα" ο Παπανικολάου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμήθηκε τα καψώνια του "Ντούντα" ο Παπανικολάου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ενόψει του φιλικού ματς που διοργανώνει ο Ολυμπιακός για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενθυμούμενος τη συνύπαρξή του με τον Σέρβο κόουτς στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ:

«Σίγουρα, ο κόουτς Ίβκοβιτς ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Τις χρονιές που ήμασταν μαζί εδώ, σήμανε την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες μετά από αρκετό καιρό. Είναι πάρα πολλές οι όμορφες, χαλαρές και αστείες στιγμές που περάσαμε, αυτές που μένουν είναι αυτές που τις θυμάσαι τώρα σαν αστείο, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν γέλασες και τόσο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά από την πρώτη του χρονιά που είχε έρθει. Εγώ ήμουν "ψαρωμένος", ήταν η πρώτη μου χρονιά με τον κόουτς Ίβκοβιτς με το αυστηρό του παρουσιαστικό.

Παίζαμε πρώτο αγώνα με τον Άρη και τελευταία μέρα πριν φύγουμε κάναμε το scouting. Ήμασταν στην άμυνα και είχε κάποια σκριν, στα οποία έπρεπε να παίξουμε άμυνα εγώ με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Λέει ποια θα είναι η αντιμετώπιση, το κάνουμε την πρώτη φορά, αλλά λάθος. Δαγκώνεται λίγο και λέει πάμε ξανά. Το κάνουμε δεύτερη φορά, πάλι λάθος. Αρχίζει και νευριάζει. "Πάμε άλλη μία φορά να το κάνουμε" είπε. Τρίτη φορά λάθος. Ήταν και η... τυχερή. Νευρίασε, όπως ήταν φυσιολογικό, και αποτέλεσμα αυτού ήταν να τρέχουμε γύρω-γύρω στο ΣΕΦ για το υπόλοιπο της προπόνησης». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags