Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος το All Star Game όπως το ξέραμε!
Μπάσκετ
NBA
| 2017-10-04 08:09:00

Τέλος το All Star Game όπως το ξέραμε!

Sportdog Team
Τέλος το All Star Game όπως το ξέραμε!

Το ΝΒΑ σκεφτόταν εδώ και χρόνια το ενδεχόμενο να αλλάξει το format στο All-Star Game, το οποίο ήταν ίδιο από το 1951!

Κατ' αρχάς, θα γίνει κανονικά η ψηφοφορία του κοινού, των παικτών και των Μ.Μ.Ε., όπως συνέβη και πέρυσι, με τις ψήφους των φιλάθλων να υπολογίζονται κατά το 50% και των παικτών και των media κατά το υπόλοιπο 50% (25% και 25%).

Από εκεί και πέρα όμως θα υπάρξει μία σημαντική αλλαγή στη συγκρότηση των δύο αρχικών πεντάδων, αφού οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από κάθε περιφέρεια, θα έχουν ρόλο αρχηγού (πέρυσι αυτοί θα ήταν ο LeBron James και ο Stephen Curry) και θα επιλέξουν αυτοί τους συμπαίκτες τους. Δηλαδή, οι δύο παίκτες που θα έρχονται πρώτοι σε ψήφους σε Ανατολή και Δύση θα επιλέγουν τις ομάδες τους ανεξάρτητα από το αν αγωνίζονται σε ομάδες της περιφέρειάς τους ή όχι. Τέλος το Ανατολή-Δύση επομένως!

Οι δύο αρχηγοί θα μπορούν να διαλέξουν παίκτες ανεξάρτητα από την περιφέρεια στην οποία αγωνίζονται, με έναν σημαντικό περιορισμό όμως: οι υπόλοιποι οκτώ βασικοί που θα υποδείξουν, θα είναι αυτοί που θα έχουν προκύψει από την ψηφοφορία των φιλάθλων, των παικτών και των Μ.Μ.Ε..

Η ψηφοφορία για το All Star Game θα αρχίσει ανήμερα των Χριστουγέννων και μέχρι τότε το ΝΒΑ θα δώσει όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Υπενθυμίζεται πως το All Star Game θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags