Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-20 22:33:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»! (ΦΩΤΟ)

Γνωστός διαιτητής αποκάλυψε τι του είπε ο Εισαγγελέας.

Την ώρα που η διαμάχη ανάμεσα στους τέσσερις Έλληνες διαιτητές της Euroleague με την ΚΕΔ/ΕΟΚ μαίνεται, ο Σπύρος Γκόντας τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω Twitter, μεταφέροντας άποψη μιας Εισαγγελέα.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας διαιτητής έγραψε στο Twitter: «Παιδιά μη μαλώνετε μεταξύ σας. Δεν υπάρχει λόγος. Σήμερα το μεσημέρι στο TaeKwoNdo διεξήχθει Συνέδριο: Αθλητικό Δίκαιο και Διαιτησία. Παρόντες μεταξύ άλλων, ο κος Δουβής, Εισαγγελείς, Νομικοί, Δημοσιογράφοι και εγώ. Θέλετε να μάθετε τί είπε η κα Εισαγγελέας για την περίπτωση; 

Θα σας το πώ εγώ, αλλά εσείς ρωτήστε για να βεβαιωθείτε. Είπε: Μήν περιμένετε τίποτα. Όλους στα Ποινικά για παράβαση καθήκοντος. Και μετά που θα τρέχουν, ας ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Το ξέραμε, αλλά άμα στο λέει και Εισαγγελέας είναι αλλιώς...».

Θυμίζουμε πως ο διεθνής διαιτητής, μαζί με τους Γιάννη Φούφη, Ηλία Κορομηλά και Πέτρο Παπαπέτρου, κινήθηκαν δικαστικά κατά τόσο της ΚΕΔ όσο και της ΕΟΚ λόγω της απουσίας τους από τις κληρώσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις, διεκδικώντας αποζημίωση (για διαφυγόντα κέρδη και ηθική βλάβη), όπως επίσης ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων για το γεγονός.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags