Facebook Pixel Sportdog.gr | Παράπονα από τη διαιτησία ο Πλάθα
| 2017-10-20 23:27:00

Παράπονα από τη διαιτησία ο Πλάθα

Sportdog Team
Παράπονα από τη διαιτησία ο Πλάθα

Ο τεχνικός της Μάλαγα ήταν ενοχλημένος με κάποια σφυρίγματα.

Ο Χοάν Πλάθα εξήγησε πώς ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό για την Μάλαγα στο ΣΕΦ και ανέφερε τι τον ενόχλησε από τη διαιτησία.

Ο κόουτς των Ανδαλουσιανών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι. Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα και τους αφήσαμε να πάρουν προβάδισμα 10 πόντων. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε Το κακό μας ξεκίνημά όμως, τα λάθη και βολές μας ήταν το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού. 

Νικήσαμε σε δύο από τα τέσσερα δεκάλεπτα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό σε μία τέτοια έδρα. Είχαμε έξι παιδιά που δεν είχαν ξαναπαίξει εδώ. Χρειαζόμασταν περισσότερη εμπειρία και πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Η ομάδα πάντως δεν παραιτήθηκε και είμαι χαρούμενος και περήφανος που δεν υποχωρήσαμε και μείναμε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους».

Για το αν έχει παράπονα από τη διαιτησία, τόνισε: «Από όταν είμαι προπονητής, δεν μιλάω για διαιτητές. Έχω προσωπικά συναισθήματα. Είδα όντως κάποια σφυρίγματα που με ενόχλησαν, αλλά πρέπει να είναι κάποιος ρομαντικός για να θεωρεί ότι δεν γίνονται λάθη. Αυτό που με ενόχλησε ήταν η τεχνική ποινή που δεχθήκαμε, όταν διαμαρτυρηθήκαμε για παράβαση 8". Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δέχθηκα τεχνική ποινή, επειδή φώναζαν όλοι από τον πάγκο. Όταν όμως χάνεις τόσες βολές και κάνεις τόσα λάθη, δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags