Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα άκρα ο «πόλεμος» με Παππά - Ποιος ρίχνει… λάδι στη φωτιά, πού θα φτάσουν τα πράγματα;
| 2017-10-30 09:41:00

Στα άκρα ο «πόλεμος» με Παππά - Ποιος ρίχνει… λάδι στη φωτιά, πού θα φτάσουν τα πράγματα;

Sportdog Team
Στα άκρα ο «πόλεμος» με Παππά - Ποιος ρίχνει… λάδι στη φωτιά, πού θα φτάσουν τα πράγματα;

Με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!

Η κόντρα του Νίκου Παππά με τους δημοσιογράφους έχει φουντώσει για τα καλά και ουδείς ξέρει πού μπορεί να φθάσει. Ειδικά από τη στιγμή που στο «παιχνίδι» έχει μπει και το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει με σχετικές αναρτήσεις τον διεθνή γκαρντ της ομάδας του.

Όλα ξεκίνησαν από τα υβριστικά λόγια του Παππά προς τον προπονητή του Φάρου Λάρισας (και της Εθνικής), Θανάση Σκουρτόπουλο, στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Εκεί, όπου ο 27χρονος παίκτης «στόλισε» τον έμπειρο προπονητή, με αφορμή τη μη κλήση του στην Εθνική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε από την πλειοψηφία του Τύπου, με τον Παππά από εκεί και πέρα να εξαπολύει την δική του επίθεση κατά των δημοσιογράφων, μέσα από το Instagram.

Η κορύφωση ήρθε στο παιχνίδι με τη Φενέρ, μετά το νικητήριο τρίποντο που σημείωσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Τότε ο «πράσινος» άσος στράφηκε προς το μέρος, όπου κάθονταν οι δημοσιογράφοι, βρίζοντάς τους. Το έκανε μάλιστα και πιο πριν, σε άλλο καλάθι που είχε σημειώσει.

Μερίδα του Τύπου συνεχίζει να κριτικάρει δριμεία τον γκαρντ, όχι βέβαια, για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά για τις πολλές άστοχες ενέργειες που κάνει.

Από τη στιγμή που έχει «ανοίξει» πόλεμος, δύσκολα θα κλείσει. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ο Παππάς είναι ένας αψυχολόγητος τύπος, ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να πει ανοιχτά αυτό που πιστεύει, αυτό που του έρχεται στο μυαλό εκείνη την ώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags