Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλαγές στο «τσίρκο» του Πασκουάλ - Οι δύο φευγάτοι, ο Ντόρσεϊ και ο «ρόλος» του Ζούρου!
| 2017-11-05 20:37:00

Αλλαγές στο «τσίρκο» του Πασκουάλ - Οι δύο φευγάτοι, ο Ντόρσεϊ και ο «ρόλος» του Ζούρου!

Sportdog Team
Αλλαγές στο «τσίρκο» του Πασκουάλ - Οι δύο φευγάτοι, ο Ντόρσεϊ και ο «ρόλος» του Ζούρου!

Παραπάτησε ο εξάστερος, πήρε... ανάποδες ο Γιαννακόπουλος.

Η μεγάλη νίκη, που περίμεναν όλοι στην ΑΕΚ, ήρθε και μάλιστα συνοδεύτηκε με μία ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο τον Ολυμπιακό.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στους Πολωνούς την Ρόζα Ράντομ στο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου πάτησε το κουμπί και κυρίως έδειξε χαρακτήρα απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήλεγξαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και έστω και αν στο τέλος δεν πρόσεξαν, όπως θα έπρεπε, κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Μαζί με την ΑΕΚ, σώθηκε και ο Μανωλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με την φημολογία θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου, αν έχανε η ομάδα του. Και ο Ηλίας Ζούρος θα πήγαινε στην θέση του. Η ΑΕΚ, όμως, έπαιξε σωστό μπάσκετ και ο προπονητής της μένει κανονικά στο πόστο του και φυσικά αποθεώνεται από παίκτες, κόσμο, διοίκηση και δημοσιογράφους, ενώ μπορεί σε 40 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό, να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ένωσης.

Αντίθετα, ανακατωσούρα φέρνει στον Παναθηναϊκό αυτή η ήττα, η οποία είναι συνέχεια του μέτριου ξεκινήματος του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τσίρκο την ομάδα του (δείτε το ποστάρισμά του στο Instagram) και ο Πασκουάλ, που δεν θέλησε να σχολιάσει, είναι σε δύσκολη θέση. Το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που ο Παναθηναϊκός θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ, καθώς ήδη έχασαν έναν τίτλο, ενώ στην Ευρωλίγκα συνεχίζει με 2/3 και τρεις απογοητευτικές ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο ρόστερ, αυτό που είναι πλέον ξεκάθαρο, είναι πως ο Μάρκους Ντένμον δεν τραβάει και δεν μπορεί να προσφέρει στο Τριφύλλι αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Επίσης, θέμα φαίνεται πως υπάρχει και με τον Ζακ Ογκαστ, ο οποίος δεν έπαιξε δευτερόλεπτο απέναντι στην ΑΕΚ. Και όλα αυτά, ενώ ο Τζόι Ντόρσεϊ, όπως έγραψε, ετοιμάζεται να παίξει στην Ευρωλίγκα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags