Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλος κίνδυνος για τους Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού - Τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός
| 2017-11-14 10:18:00

Μεγάλος κίνδυνος για τους Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού - Τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Μεγάλος κίνδυνος για τους Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού - Τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός

Περίεργη κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ.

Μετά από την ανακοίνωση της απόφασης των Γιώργου Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου να μην συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντομπάσκετ της Κίνας, αναμένονται μεγάλες αντιδράσεις που μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε τιμωρίες.

Οι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού κινδυνεύουν με τιμωρία δύο αγωνιστικών από τις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας τους, αν τελικά η ΕΟΚ τους συμπεριλάβει στην κλήση της "επίσημης αγαπημένης", ενώ γνωρίζει, ήδη, για τις προθέσεις τους να μην αγωνιστούν.

Σημαντικό ρόλο στο τι θα συμβεί "παίζει" και ο Παναθηναϊκός, καθώς και εκεί υπάρχουν διεθνείς (Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Όγκαστ, Μήτογλου), που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα πράξουν.

Αν αποφασίσουν να αγωνιστούν στην Εθνική θα φέρουν σε ακόμα πιο δυσχερή θέση αυτούς του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι πολλά εξαρτώνται από αυτούς.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ενδεχόμενη τιμωρία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν επηρεάζει την συμμετοχή τους στις υποχρεώσεις της Ευρωλίγκας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags