Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντενμον-ισμένοι οι Παναθηναϊκοί – Απίστευτα σχόλια για Μπαρτζώκα... και εξοχικό!
Μπάσκετ
| 2017-11-14 23:41:00

Ντενμον-ισμένοι οι Παναθηναϊκοί – Απίστευτα σχόλια για Μπαρτζώκα... και εξοχικό!

Sportdog Team
Ντενμον-ισμένοι οι Παναθηναϊκοί – Απίστευτα σχόλια για Μπαρτζώκα... και εξοχικό!

Αφήνιασαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού.

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο Facebook μετά τη μεγάλη νίκη επί της Χίμκι για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού αποθέωσαν τους παίκτες του Πασκουάλ, ιδιαίτερα τον Ντένμον που είχε 7 εύστοχα τρίποντα. Παράλληλα ζητούν νίκη απο την ομάδα τους κόντρα στην Εφές και ειρωνεύονται με απίστευτους χαρακτηρισμούς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, λόγω της θητείας του στον Ολυμπιακό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που παραδέχονται, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η ήττα από την ΑΕΚ έκανε καλό στην ομάδα τους, έτεροι δε ισχυρίζονται ότι πήρε φόρα από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε το sportdog.gr:

είναι φανερό οτι ο καθαρός αέρας στην ΕΞΟΧΗ έκανε καλό στην ομάδα!

Ο Μπαρτζώκας νιώθει Σφαιρόπουλος στην τοποθεσία ΟΑΚΑ !

Εξαιρετική η ομαδα αποψε. Ωρες ωρες σου εδινε την εντυπωση πως παιζει στο ...ΣΕΦ

μετα απο τον πανιωνιο ειχα πει οτι ο ντενμον θελει ψυχολογο πριν τα παιχνιδια ευρωλιγκας.μαλλον το ειδε ο γιαννακοπουλος και το εκανε..το παιδι ειναι εξαιρετικος σουτερ και επιτελους το εδειξε σημερα..παμε τωρα για την πρωτη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εκτος εδρας νικη στην φορμαρισμενη εφες.

ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΣΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ. ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ. ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ.

Ομολογω οτι εκραζα τον Πασκουαλ ειδικα στο ματς με την Αεκ αλλα σημερα ημασταν πολυ καλοι..Κ δεν θα πω για την επιθεση που μας πηγαν τα σουτ..αλλα στην αμυνα μας που εχει βελτιωθει πολυ.Η ομαδα εκλεινε πολυ καλα στην ρακετα..ο Θανασης επαιξε πολυ καλα τον Σβεντ..του βγαλε το λαδι.(αν τον μαρκαρε στο ματς με την Ρωσια η Ελλαδα θα ειχε περασει τετραδα)anyway..παμε να αποκτησουμε σταθεροτητα κ να παρουμε το ματς με την Εφες.

Πως ειναι δυνατον αυτη η ομαδα να νικαει ευκολα τον ολυμπιακο,να νικαει χιμκι για 30 ποντους και να ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...μονο ο Παναθηναικος

Marcus αγόρι μου συνέχισε την σκληρή δουλειά,δεν ξέρω άμα το κατάλαβες αλλά σήμερα κέρδισες την παραμονή σου στην ομάδα γιατί έδειξες ότι μπορείς ασχέτως αν μέχρι τώρα δεν το κάνεις

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Ο MR BEAN

Με τέτοιο ποσοστό στα τρίποντα κερδίζαμε και με Μπογρη βασικό σέντερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags