Facebook Pixel Sportdog.gr | Από τον... Μίλαν Τόμιτς στην αποθέωση του Σφαιρόπουλου και ο νέος που δεν πείθει ακόμα!
| 2017-11-17 23:35:00

Από τον... Μίλαν Τόμιτς στην αποθέωση του Σφαιρόπουλου και ο νέος που δεν πείθει ακόμα!

Sportdog Team
Από τον... Μίλαν Τόμιτς στην αποθέωση του Σφαιρόπουλου και ο νέος που δεν πείθει ακόμα!

Πώς γύρισε το κλίμα, τι συνέβη στο ΣΕΦ και η μεταγραφή.

 

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα και με καλή εμφάνιση τον Ερυθρό Αστέρα, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επέστρεψε στη κανονικότητα και στην ημερία του.

Μόλις μία εβδομάδα ήταν αρκετή για να γίνει αυτό και να δείξει πόσο εύθραυστο είναι το σύγχρονο μπάσκετ. Την προηγούμενη Παρασκευή οι Πειραιώτες έχασαν για δεύτερη φορά από τον Παναθηναϊκό και στο ΣΕΦ είχαμε οργή λαού και τρομερές αντιδράσεις εντός γηπέδου και φυσικά στα social media.

Μέχρι, που κάποιοι φίλοι της ομάδας φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Μίλαν Τόμιτς, δείχνοντας περισσότερο την δυσφορία τους για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, παρά την επιθυμία τους να τον διαδεχθεί ο Τόμιτς, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούσαν από τους Αγγελόπουλους να μην χάνουν άλλο χρόνο και να αλλάξουν άμεσα προπονητή.

Ακολούθησε η νίκη με το Ρέθυμνο, ο θρίαμβος στην Πόλη επί της Φενέρ και η εύκολη νίκη επί των Σέρβων για να μπουν όλα τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην Ευρωλίγκα μαζί με την ΤΣΣΚΑ και ο κόσμος, που βρέθηκε στο Φαληρικό Στάδιο, αποθέωσε τον Σφαιρόπουλο και μάλιστα τόσο πριν από το τζάμπολ όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αυτόν, δηλαδή, που την προηγούμενη εβδομάδα αποδοκίμασαν έστω και λίγοι. Σίγουρα, όμως, πολύ περισσότεροι είχαν δυσφορήσει κι αυτοί, αλλά δεν το έδειξαν με αυτό τον τρόπο και δικαιώθηκαν. Αποφάσισαν να κάνουν κι άλλη υπομονή και φαίνεται, για την ώρα, να δικαιώνονται.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η ομάδα τους είναι για τα καλά μέσα στους στόχους τους, παίζοντας χωρίς τον Σπανούλη, αλλά και έχοντας χάσει εδώ και καιρό ένα βασικό γρανάζι, τον Τιλί. Ο Ουίλτζερ, που ήρθε στην θέση του, θέλει πολλά ψωμιά για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα και περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες εμφανίσεις του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags