Facebook Pixel Ο Κρις Σίνγκλετον με την εμφάνιση κόντρα στην Κύμη θύμισε Ντομινίκ Ουίλκινς
| 2017-11-20 10:44:00

Ο Σίνγκλετον απείλησε... Ντομινίκ!

Sportdog Team
Ο Σίνγκλετον απείλησε... Ντομινίκ!

Τα τρομερά κι απίθανα ρεκόρ του Αμερικανού!

Ο Αμερικανός σημείωσε 35 πόντους που αποτελεί ρεκόρ 19ετίας για τον Παναθηναϊκό Superfoods και παράλληλα ισοφάριση της 4ης καλύτερης επίδοσης στην πράσινη ιστορία.

Η σχετική λίστα στα χρόνια της Stoiximan.gr Basket League έχει ως εξής…

Υπάρχει όμως και συνέχεια…

Το «35άρι» του Σίνγκλετον είναι όχι μόνο η καλύτερη φετινή επίδοση –ο ΣονΝτρέ Τζόουνς των Τρικάλων BC Aries είχε 32 στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο Megabolt- αλλά και η μεγαλύτερη από τις 26 Μαρτίου 2016 όταν ο Ντουέιν Ντέιβις σημείωσε 36 με τον Κόροιβο κόντρα στον Αρκαδικό.

Είναι βέβαια και ρεκόρ καριέρας για τον Αμερικανό σέντερ του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού το προηγούμενο ήταν οι 22 πόντοι που είχε πέρσι κόντρα στην ΑΕΚ στο ματς του 2ου γύρου της κανονικής περιόδου.

Ακόμη ο Σίνγκλετον με τα έξι εύστοχα τρίποντα του, ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση. Έξι είχε και ο Στίβεν Γκρέι του Λαυρίου Megabolt κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings στην 4η αγωνιστική.

Ο Σίνγκλετον έσπασε τα κοντέρ και στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 42 βαθμούς στο ranking επίδοση που δεν είναι μόνο η καλύτερη φετινή –από 33 είχαν οι Μάρβιν Τζόουνς του Κολοσσού H Hotels και Ρόλαντ Σάφτενααρ του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου στην 3η και την 5η αγωνιστική αντίστοιχα- αλλά και η καλύτερη από τις 18 Ιανουαρίου 2015. Τότε ο Ποπς Μενσά-Μπονσού είχε 48 βαθμούς στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός τέλος, με τα έξι εύστοχα δίποντα του (6/7) έγινε ο 55ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό στην κατηγορία. Έχει πλέον 100/173 (57,8%).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags