Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνεχίζει το «ψάξιμο» για κάτι… δυνατό ο Παναθηναϊκός – Τι ζήτησε ο Γιαννακόπουλος!
| 2017-11-20 16:41:00

Συνεχίζει το «ψάξιμο» για κάτι… δυνατό ο Παναθηναϊκός – Τι ζήτησε ο Γιαννακόπουλος!

Συνεχίζει το «ψάξιμο» για κάτι… δυνατό ο Παναθηναϊκός – Τι ζήτησε ο Γιαννακόπουλος!

Ο Παναθηναϊκός πάει από το καλό στο καλύτερο το τελευταίο διάστημα και το κλίμα είναι πολύ καλό πλέον στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ότι η μία νίκη διαδέχεται την άλλη σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. 

Είναι και ότι παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, μάλιστα πριν από λίγες ώρες έδωσε συνέχεια στο κλειστό της Κανήθου με αντίπαλο την Κύμη, όπου παρά τη χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, είχε εκπληκτική απόδοση.  

Πριν από λίγο καιρό βέβαια οι «πράσινοι» έψαχναν τρόπο να ενισχύσουν το ρόστερ τους και αυτό δεν είναι απλή φημολογία. Ηταν το διάστημα, που οι εμφανίσεις τους δεν ήταν καλές, όπως δεν ήταν και καλά και τα αποτελέσματα. Τότε όντως οι Πράσινοι «ψάχτηκαν», ωστόσο αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε καμιά έξτρα κίνηση. 

Η διεργασία αυτή, πάντως, δεν έχει σταματήσει, παρότι η κατάσταση έχει φτιάξει. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν ότι η σεζόν είναι πολύ μακριά και ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έτσι αλωνίζουν την αγορά για να εντοπίσουν τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις και αν και όταν κρίνουν σκόπιμο, να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή. 

Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε και ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την εντυπωσιακή νίκη την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Χίμκι, όπου διέψευσε πως σκέφτηκε να αντικαταστήσει τον Μάρκους Ντένμον, ωστόσο σημείωσε πως ο Τριφύλλι δεν σταματάει να «τσεκάρει» συνεχώς την αγορά για παίκτες. 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτά, που βλέπει τον τελευταίο καιρό από την ομάδα του και είναι τρομερά ικανοποιημένος από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις της διοίκησης έχουν πλέον ανέβει, καθώς μετά την απώλεια του Κυπέλλου, θέλει να δει τον Παναθηναϊκό να παίρνει ένα ακόμη πρωτάθλημα και να προχωράει μέχρι εκεί, που δεν πάει στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags