Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπανούλης: «Γι΄αυτό δεν θα παίξω» - Η αποκάλυψη για Μάντζαρη και η ατάκα για τις ήττες από τον ΠΑΟ
| 2017-11-30 20:50:00

Σπανούλης: «Γι΄αυτό δεν θα παίξω» - Η αποκάλυψη για Μάντζαρη και η ατάκα για τις ήττες από τον ΠΑΟ

Sportdog Team
Σπανούλης: «Γι΄αυτό δεν θα παίξω» - Η αποκάλυψη για Μάντζαρη και η ατάκα για τις ήττες από τον ΠΑΟ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξήγησε γιατί δεν παίζει ούτε στη Βαλένθια.

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί και στο αποψινό (21.30) παιχνίδι της Ευρωλίγκα με την Βαλένθια ο Ολυμπιακός, καθώς ο Έλληνας άσος αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε πως δεν θα ρισκάρει την κατάσταση της υγείας του τόσο νωρίς στη σεζόν και υπογράμμισε πως θα γυρίσει στο παρκέ γερός άμεσα, ενώ αποκάλυψε για τον Βαγγέλη Μάντζαρη πως έχει κάνει περισσότερες από 10 ενέσεις για να μπορεί να παίζει με πρόβλημα.

Επίσης, σχολίασε τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας και όσα έγιναν έγιναν μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε για την πορεία της υγείας του: «Σίγουρα είναι μια επίπονη προσπάθεια όλη αυτή τους δύο μήνες. Δεν είμαι συνηθισμένος σε τραυματισμούς. Είναι στο πλαίσιο του αθλητισμού αυτά. Είμαι σε πλαίσιο επανένταξης. Το πόδι είναι "καθαρό", αλλά χρειάζεται τον χρόνο του, δεν το ελέγχω εγώ. Έχουμε ακόμα Νοέμβριο και δεν θα ρισκάρω τίποτα» και συμπλήρωσε για τις προπονήσεις που κάνει αυτό το διάστημα:

«Έχω αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα. Όταν έχεις να κάνεις δύο μήνες πονούν όλα τα γύρω - γύρω. Μου έτυχε αυτό, δεν έχω συνηθίσει. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα μπασκετικά. Θα γυρίσω σίγουρα πιο δυνατός, αυτό κάνω σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου».

Για την υπομονή που κάνει ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω ξανακάνει τόση υπομονή, δεν είχα και κάτι τέτοιο ποτέ. Δεν είναι ανησυχητικό. Χρειάζεται λίγο χρόνο, ίσως μέρες για να επανέλθω. Δεν θέλω να ρισκάρω, είναι νωρίς στη σεζόν. Θέλω να επανέλθω όταν είμαι έτοιμος», ενώ σχολιάζοντας τον φετινό Ολυμπιακό δήλωσε:

«Όλα πάνε πολύ καλά, στην Euroleague είμαστε στις πρώτες θέσεις. Ίσως οι δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό επηρέασαν λίγο την ατμόσφαιρα. Είδαμε και πέρυσι που στο τέλος δεν πήραμε τίτλο, ενώ είχαμε καταπληκτική σεζόν και έναν τελικό Ευρώπης. Είναι τέσσερις - πέντε ομάδες που θέλουν τίτλους στην Ευρώπη. Το θέμα είναι να είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο στο κομμάτι της σεζόν που κρίνονται οι τίτλοι».

Επιπλέον, επισήμανε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για τη στήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο. Αν αυτοί περιμένουν να με δουν στο παρκέ μία φορά, εγώ περιμένω 1000 φορές περισσότερο. Θα γυρίσω γερός».

Τέλος, για τον τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη και τον αγώνα με την Βαλένθια, υποστήριξε: «Ο Βαγγέλης έχει κάνει δέκα και παραπάνω ενέσεις. Έχει ένα πρόβλημα στο πόδι. Είναι ένα δύσκολο ματς, με μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογία, θα μπορούσε να έχει 5-4 αντί για 3-6. Κάθε αγωνιστική είναι διαφορετική. Είναι ακόμα σχετικά νωρίς. Κάθε ομάδα προσπαθεί να βρει τη χημεία και τους ρόλους της. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η ομάδα μας έχει δείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Ελπίζουμε να κάνει το ίδιο και σήμερα και να πάρει τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags