Facebook Pixel Τα «καυτά» συμβόλαια Σπανούλη, Παππά, Παπανικολάου και Παπαπέτρου
| 2017-12-02 20:07:00

Τα τέσσερα συμβόλαια που «καίνε» Ολυμπιακό και ΠΑΟ – Η δύσκολη περίπτωση και η «χρυσή» ανανέωση!

Sportdog Team
Τα τέσσερα συμβόλαια που «καίνε» Ολυμπιακό και ΠΑΟ – Η δύσκολη περίπτωση και η «χρυσή» ανανέωση!

Ποιοι θέλουν να μείνουν και για ποιον θα γίνει άμεσα κίνηση;

Το επόμενο καλοκαίρι τέσσερις είναι οι Ελληνες παίκτες, που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Παππάς, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Και αυτό γιατί τελειώνουν τα συμβόλαιά τους.

Καθεμία περίπτωση, όμως, είναι διαφορετική. Ο Σπανούλης είναι από το 2010 στον Ολυμπιακό και εκεί θέλει να κλείσει τη καριέρα του. Ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον έχει πει ότι θέλει να παίξει για αρκετά χρόνια ακόμη, στο τέλος, ωστόσο, της σεζόν θα φανούν περισσότερα.

Ο Παππάς διανύει στον Παναθηναϊκό τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Παράλληλα είναι ο αγαπημένος της εξέδρας και όχι μόνο για αυτά, που κάνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Εξελίσσεται πλέον στον ηγέτη των «πράσινων» και θα φανεί πολύ παράξενο, αν δεν συνεχίσει με το «τριφύλλι» στο στήθος. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη. Δεν είναι μόνο ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον λατρεύει, αλλά και το αφεντικό της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι επίσης ότι δεν υπάρχουν Ελληνες διαθέσιμοι παίκτες πρώτης κλάσης, επομένως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρέπει να προσπαθήσουν κατ' αρχάς να δαιτηρήσουν αυτούς, που έχουν.


Ο Κώστας Παπανικολάου πήγε στην Μπαρτσελόνα, πήγε στο ΝΒΑ, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και πλέον έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Εκτιμάται ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει και πάλι γειτονιά, μετά ειδικά τις περιπέτειες, που είχε στο ΝΒΑ. Την ίδια ώρα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι, που δεν είναι δύσκολο να γίνει, αφού οι Πειραιώτες τον θέλουν πολύ. 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα μείνει στο μεγάλο λιμάνι; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Ο διεθνής φόργουορντ θα ήθελε μεγαλύτερη χρησιμοποίηση από τον προπονητή του, αλλά και ο ίδιος δεν έχει την βελτίωση, που θα περίμενε κανείς. Από τον Ολυμπιακό έχει γίνει ήδη κρούση για ανανέωση της συνεργασίας, ο παίκτης, όμως, θέλει να περιμένει το τέλος της χρονιάς.

Τέσσερα «καυτά» ονόματα, λοιπόν, ολοκληρώνουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Ισως, πάντως, για τον Παππά τα νέα έρθουν νεότερα, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να τον ανανεώσει πάση θυσία. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Παπανικολάου.

Οπως και να έχει, το μπάσκετ πάντα έχει τις μεγάλες του προσωπικότητες και για μία ακόμη φορά ένα καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά «καυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags