Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Σφαιρόπουλου για την επιστροφή του Σπανούλη
| 2017-12-03 21:15:00

Η ατάκα Σφαιρόπουλου για την επιστροφή του Σπανούλη

Sportdog Team
Η ατάκα Σφαιρόπουλου για την επιστροφή του Σπανούλη

Πώς σχολίασε ο κόουτς του Ολυμπιακού την επάνοδο του αρχηγού;

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Εκτός από κάποια διαστήματα πήγε όπως θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και ξεκινήσαμε καλά προς το τέλος της πρώτης περιόδου χαλάρωσε η άμυνά μας, αφήσαμε τον αντίπαλό μας να σκοράρει πολλούς εύκολους πόντους. Είχαμε μια μικρή διαφορά στο ημίχρονο, όμως, με την καλή άμυνα στο δεύτερο μέρος και το πιο επιθετικό παιχνίδι στην επίθεση, πήραμε μια διαφορά την οποία κρατήσαμε σε όλη την διάρκεια. Γενικά στο δεύτερο εικοσάλεπτο η απόδοσή μας ήταν πολύ καλύτερη και για αυτό επικρατήσαμε κόντρα σε μια ανταγωνιστική ομάδα σχετικά εύκολα. Ο Κόροιβος κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα. Έχει 3-4 παίκτες που είναι καλοί σκόρερ και δημιουργοί και ένα καλό σύνολο κοντά σε αυτούς. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία», είπε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες των Γιώργου Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Ήταν σημαντικό ότι μπορέσαμε και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες. Επίσης, ήταν σημαντικό το ότι δώσαμε χρόνο σε όλους τους παίκτες μας και θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παίζουν όποτε τους ζητηθεί. Γιατί και εγώ και η ομάδα έχει στηρίξει πολλά σε όλους τους παίκτες. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι όποτε τους ζητηθεί».

Κλείνοντας αναφέρθηκε αγωνιστική επάνοδο του Βασίλη Σπανούλη: «Είναι μια σημαντική στιγμή αυτή για την ομάδα μας, γιατί ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας. Είναι ο παίκτης που χρειάζεται η ομάδα για να είμαστε πλήρεις και να έχουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε ένα καλό σύνολο και έχουμε και τον ηγέτη μας που επέστρεψε και σιγά σιγά να μπουν και οι υπόλοιποι τραυματίες, για να δούμε στο παρκέ την ομάδα που σχεδιάσαμε το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα ούτε προπόνηση δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags