Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπόκλιση στον Καλάθη: «Είναι σπουδαίος»!
| 2017-12-06 14:01:00

Υπόκλιση στον Καλάθη: «Είναι σπουδαίος»!

Sportdog Team
Υπόκλιση στον Καλάθη: «Είναι σπουδαίος»!

Εγκώμια για τον πράσινο άσο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις:

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για... πυροτεχνήματα γιατί πρόκειται για μια απόλυτα μπασκετική έδρα. Ο κόουτς είναι πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ξέρει τί γίνεται στον οργανισμό, έχει ετοιμάσει τα δικά του πράγματα και είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Για το αν για τους σουτέρ, όπως ο ίδιος, είναι καλύτερα να αγωνίζονται μπροστά σε ένα εκδηλωτικό κοινό:
"Για μένα δεν έχει μεγάλη διαφορά είτε παίζω σε άδειο, είτε σε γεμάτο γήπεδο, είναι το ίδιο. Όταν έχει κόσμο, βέβαια, φέρνει ενθουσιασμό στους παίκτες. Υπάρχει και η αντιπαλότητα εδώ με τον Ολυμπιακό. Είναι το παράδειγμα της συμμετοχής του κόσμου σε τέτοια ματς".

Για το ρεκόρ του Παναθηναϊκού που έγινε 7-3 από 2-3:
"Συγκεντρωθήκαμε, βρήκε ο ένας τον άλλο. Κάθε μέρα ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα. Παίξαμε με συγκέντρωση σε όλα τα ματς, δεν είναι εύκολο αυτό να γίνεται συνέχεια. Το σημαντικό θα είναι να μείνουμε ενωμένοι, να είμαστε "ένα" και να παλεύουμε από την αρχή μέχρι το φινάλε".

Για τον Καλάθη που αναδείχθηκε MVP του Νοεμβρίου στην Ευρωλίγκα:
"Ο Νικ είναι σπουδαίος, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τέτοιο συμπαίκτη, ξέρει πως να κοντρολάρει το παιχνίδι με την μπάλα, ξέρει πότε θα πασάρει, πότε θα παίξει ομαδικά, είναι μεγάλο πλενονέκτημα να τον έχεις στην ομάδα. Είναι σπουδαίος ηγέτης για την ομάδα και δίκαια είναι MVP, αφού έκανε σε όλα τα παιχνίδια νταμπλ-νταμπλ με ασίστ και στην Κωνσταντινούπολη πλησίασε το τριπλ νταμπλ, το έχασε για ένα ριμπάουντ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags