Facebook Pixel Απίστευτος Γιασικεβίτσιους, έτσι τρέλανε τον Πασκουάλ - Sportdog.gr
| 2017-12-07 22:45:00

Απίστευτος Σάρας, έτσι τρέλανε τον Πασκουάλ - Σκότωσε τον ΠΑΟ η... παλιά καψούρα!

Sportdog Team
Απίστευτος Σάρας, έτσι τρέλανε τον Πασκουάλ - Σκότωσε τον ΠΑΟ η... παλιά καψούρα!

Μεγάλη γάτα ο Γιασικεβίτσιους...

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το τέλειο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο τέλος έφυγε από το Κάουνας με ήττα, η οποία είναι πολύ πιθανό να τον «πονέσει» στον τελικό απολογισμό, όταν θα μετράει τους βαθμούς και θα ψάχνει τρόπο να μπει στην πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα.  

Για μία ακόμη φορά οι «πράσινοι» εμφάνισαν δύο διαφορετικά πρόσωπα από ημίχρονο σε ημίχρονο. Μόνο που η σημερινή αλλαγή ήταν μεγαλύτερη και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα της τρίτης περιόδου.

Εκεί, όπου σημείωσαν 14 πόντους και δέχθηκαν 33, κάνοντας απίστευτα λάθη σε άμυνα και επίθεση. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός δέχτηκε 10 πόντους και 54 στις δύο περιόδους που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα η Ζαλγκίρις να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο παρκέ. Κάπου εκεί οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικέβιτσιους βρήκαν ψυχολογία και δεν έχασαν το προβάδισμα πάρα την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Τριφυλλιού στο φινάλε.

Στην τέταρτη περίοδο, για ακόμα ένα ματς, ο Παππάς πήγε να κάνει επική ανατροπή με συνεχόμενα τρίποντα, αλλά τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Γιασικεβίτσιους έβαλε και πάλι στο παρκέ τον σπουδαίο Κέβιν Πάνγκος και απέδειξε πόσο καλά ξέρει να διαβάζει τα ματς από τον πάγκο.

Ο Σάρας με την κίνηση αυτή «κλείδωσε» το παιχνίδι, καθώς ο Καναδός ήταν εκείνος που έκανε τη ζημιά στον Παναθηναϊκό με το πληθωρικό του παιχνίδι και τις 11 ασίστ που μοίρασε. Την ίδια ώρα σημείωσε και 12 πόντους!


Βέβαια, ο Πάνγκος δεν είναι κανένας… τυχαίος. Είναι ένας πολύ γνωστός παίκτης στους «πράσινους», αφού είχαν πάει να τον αποκτήσουν πριν από δύο καλοκαίρια, όταν και έπαιζε στην Γκραν Κανάρια. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε με τη Ζαλγκίρις να τον έχει δικό της από πέρυσι, αλλά φέτος ο βραχύσωμος πλέι-μέικερ να έχει αρχίσει να παίζει πολύ καλά.

Το ματς, όμως, ανήκει ήδη στο παρελθόν και ο Παναθηναϊκός οφείλει να κοιτάξει την συνέχεια, όπου έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, θεωρητικά στα μέτρα του κόντρα σε Μιλάνο (15/12) και Μακάμπι (19/12). Με την ήττα στο Κάουνας το Τριφύλλι δεν καταστρέφεται, αλλά μένει πίσω στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας για την οκτάδα. Ηταν ένα παιχνίδι, όπου η νίκη ήταν μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει πλέον να την ψάξει άλλου. Ίσως στις 21/12 (μέσα στη διαβολοβδομάδα) στη Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags