Facebook Pixel Πάντα ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τζέρεμι Έβανς - Sportdog.gr
| 2017-12-24 21:25:00

Κάτι «ψήνεται» στον ΠΑΟ - Αυτό το 5άρι φέρνει ο Γιαννακόπουλος για να «φτιάξει» τον κόσμο;

Sportdog Team
Κάτι «ψήνεται» στον ΠΑΟ - Αυτό το 5άρι φέρνει ο Γιαννακόπουλος για να «φτιάξει» τον κόσμο;

Η... απαίτηση των οπαδών και ο «όρος» του Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός πάει από το καλό στο καλύτερο στην Ευρωλίγκα, μετά και τις νίκες με τη Μακάμπι και τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο κόσμος του έχει ενθουσιαστεί, μόνο που σε όλη αυτή τη διαδικασία, υπάρχει ένας αστερίσκος: «Έναν σέντερ να είχαμε...» λένε και ξαναλένε οι φίλοι του «τρφιυλλιού», βλέποντας τον Ιαν Βουγιούκα να κάνει τα απολύτως απαραίτητα και τον Ζακ Ογκαστ να μην έχει πάρει ακόμη μπροστά.

Το προπονητικό σταφ του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να μην έχει εντοπίσει αυτή την αδυναμία. Και παρά το ότι ελάχιστα πράγματα βγαίνουν προς τα έξω, η διαδικασία ανεύρεσης ψηλού παίκτη συνεχίζεται.

Μπορεί στο τέλος να μη γίνει κάποια κίνηση, οι προπονητές, όμως, των νταμπλούχων εξετάζουν όλες τις διαθέσιμες λύσεις, ώστε αν αποφασιστεί να γίνει μεταγραφή, να είναι πανέτοιμοι.

Στο στόχαστρό τους είναι πάντα παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως ο Τζέρεμι Εβανς, που είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες. Παίκτης που είχε αγωνιστεί τη περυσινή χρονιά στη Χίμκι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θέλει να πάει σε σέντερ που να μην έχει παίξει στην Ευρώπη, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση το ενδεχόμενο της αποτυχημένης επιλογής θα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags