Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έβγαλε» μεταγραφική είδηση το ματς στην Πόλη - Φουλ για ψηλό ο ΠΑΟ, ποιος θέλει Λάσμε
| 2018-01-17 22:30:00

«Έβγαλε» μεταγραφική είδηση το ματς στην Πόλη - Φουλ για ψηλό ο ΠΑΟ, ποιος θέλει Λάσμε

Sportdog Team
«Έβγαλε» μεταγραφική είδηση το ματς στην Πόλη - Φουλ για ψηλό ο ΠΑΟ, ποιος θέλει Λάσμε

Δεν πήρε τον Μάικ Τζέιμς, αλλά σέντερ θα πάρει!

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός στην Πόλη απέναντι στη Φενέρ. Στρίμωξε στα σχοινιά τους Τούρκους, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη, πληρώνοντας τα αμυντικά ριμπάουντ, που έχασε στην τέταρτη περίοδο.

Οι γηπεδούχοι συνολικά ανανέωσαν τρεις επιθέσεις στο τελευταίο δίλεπτο, με το τελευταίο επιθετικό ριμπάουντ που πήραν (στο 1'01'' για το τέλος) να είναι το πιο σημαντικό, αφού κατέληξε στο λέι απ του Ουάναμεϊκερ για το 63-60, καλάθι που ουσιαστικά έκρινε και το ματς.

Οι «πράσινοι» παρόλα αυτά έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι τακτικά μακριά από το ΟΑΚΑ, όσον αφορά στην τρέχουσα Ευρωλίγκα. Η όχι μεγάλη τους ευστοχία στα τρίποντα, δεν πλήγωσε και τόσο. Το γεγονός, όμως, ότι στο τέλος του ματς έγραψε η στατιστική ότι οι της Φενέρ πήραν 12 επιθετικά ριμπάουντ ήταν ο βασικός λόγος που ο Παναθηναϊκός δεν χαμογέλασε.

Ο Γιαν Βέσελι των 2 εκατ. ευρώ και βάλε ανά χρόνο ήταν εκείνος, που στο τέλος έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στον Παναθηναϊκό. Πήρε επιθετικά ριμπάουντ, έβαλε πόντους και τιμώρησε την ελληνική ομάδα. Μάλιστα, ο Τσέχος ήταν να μην παίξει μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς ήταν τραυματίας.

Ο Γιαν Βέσελι ήταν πολύ άστοχος (5/13 δίποντα), αλλά στο φινάλε του αγώνα έκανε τη διαφορά με τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε (4). Συνολικά είχε 12 πόντους, με 5/13 δίποντα, 2/4 βολές και 8 ριμπάουντ.

«Εναν ψηλό ρε παιδιά να πάρουμε» έγραψαν στο διαδίκτυο μετά το ματς πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού. «Μακάρι να είχαμε τον Λάσμε» έγραψαν κάποιοι άλλοι, αν και ο Γκαμπονέζος είναι απίθανο να φύγει από την Ούνιξ Καζάν.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε τον Μάικ Τζέιμς, θα πάρει, όμως, ψηλό, αφού και σήμερα όλοι είδαν ότι κάτι τέτοιο του λείπει, ώστε να είναι η σούπερ ομάδα, που ονειρεύεται ο κόσμος της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags