Facebook Pixel Γι' αυτό «τρελάθηκε» ο Γιαννακόπουλος στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2018-01-18 15:13:00

Γι' αυτό «τρελάθηκε» ο Γιαννακόπουλος - Τι τον εξόργισε στην Πόλη και ποιοι τον «έφτιαξαν»

Sportdog Team
Γι' αυτό «τρελάθηκε» ο Γιαννακόπουλος - Τι τον εξόργισε στην Πόλη και ποιοι τον «έφτιαξαν»

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης τα λέει όλα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός χθες στο τακτικό κομμάτι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης της Φενέρ.

Τα αμυντικά ριμπάουντ που έχασε στην τέταρτη περίοδο του στοίχισαν πολύ. Αλλά και η διαιτησία έπαιξε τον ρόλο της. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έπαιξε τον βασικότερο ρόλο.

Αλλωστε στην εφημερίδα «Πράσινη», ιδιοκτησίας του αφεντικού της ΚΑΕ, γίνεται λόγος για «χασάπηδες», αναφερόμενους στους τρεις διαιτητές του ματς, τον περιβόητο Λαμόνικα, τον Ρότσα και τον Λάτισεφς.

Ο Γιαννακόπουλος και γενικά στον Παναθηναϊκό τα έχουν με τη φάση του Παππά, που κόβεται αντικανονικά από τον Βέσελι, αλλά οι διαιτητές είπαν «συνεχίστε», και για το πάτημα γραμμής, που δεν έγινε ποτέ από τον Γκιστ, 80 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του αγώνα και με το σκορ στο 61-60. Εκεί έπαιρνε κατοχή ο Παναθηναϊκός και ήταν άλλο παιχνίδι μετά.

Όσο για τη φάση του Βέσελι με τον Παππά, η Ευρωλίγκα την ανέδειξε ως το κορυφαίο κόψιμο της βραδιάς, αλλά μόλις οι υπεύθυνοί της κατάλαβαν τι είχε γίνει, την απέσυραν.

Ο Γιαννακόπουλος έβραζε και όχι μόνο γι' αυτές τις δύο φάσεις, την ίδια ώρα, όμως, ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την τεράστια πρόοδο, που έχει κάνει ως σύνολο.

Οι «πράσινοι» γενικά τα έχουν με τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα και άλλωστε εκείνη τους είχε κλέψει το παιχνίδι στη Βιτόρια, όταν δεν υποδείχθηκε το ξεκάθαρο φάουλ του Μπομπουά στον Παππά, στην τελική ευθεία του ματς. Ηταν περίπου το ίδιο φάουλ, που έκανε χθες στον Παππά ο Βέσελι. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags