Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στον Ολυμπιακό - Ποιους «καθαρίζουν» οι Αγγελόπουλοι - Ραντεβού με Σφαιρόπουλο!
Μπάσκετ
| 2018-01-18 21:35:00

Χαμός στον Ολυμπιακό - Ποιους «καθαρίζουν» οι Αγγελόπουλοι - Ραντεβού με Σφαιρόπουλο!

Sportdog Team
Χαμός στον Ολυμπιακό - Ποιους «καθαρίζουν» οι Αγγελόπουλοι - Ραντεβού με Σφαιρόπουλο!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη νέα σφαλιάρα.

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ήταν αλλού για αλλού. Με την Μπασκόνια από το δεύτερο ημίχρονο και μετά, λες και εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Το βράδυ της Πέμπτης στην Μόσχα απέναντι στην Χίμκι, οι Πειραιώτες δεν εμφανίστηκαν καν στο παρκέ. Από το πρώτο λεπτό οι Ρώσοι του Γιώργου Μπαρτζώκα πάτησαν το γκάζι και άφησαν πίσω τους αντιπάλους τους. Τους εξαφάνισαν θα λέγαμε.

Η κούραση δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Προχθές έπαιξε ο Ολυμπιακός, προχθές έπαιξε και η Χίμκι και μάλιστα εκτός έδρας με τον Ερυθρό Αστέρα. Και μάλιστα οι Πειραιώτες δεν ταλαιπωρήθηκαν, αφού πήγαν στη Μόσχα με τσάρτερ, διευκόλυνση για την οποία μάλιστα πριν από μερικούς μήνες ο κόουτς των Πειραιωτών είχε ευχαριστήσει προσωπικά τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Τι φταίει για αυτές τις συντριβές; Αυτό ρωτάνε όλοι. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια, παρά μόνο οι παίκτες και οι προπονητές του Ολυμπιακού. Αν ήθελε, όμως, κάποιος να σταθεί σε ένα σημείο, αυτό έχει να κάνει με τους ρόλους και τις αρμοδιότητες, από τότε που επέστρεψε ο Βασίλης Σπανούλης.

Οχι ότι ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών είναι αυτός που ευθύνεται, αλλά από τότε που έχει γυρίσει δεν είναι οι συνεργασίες στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι. Και εκεί, που χάνεται η μπάλα, είναι στα εκτός έδρας ματς. Ηττα στην Πυλαία, ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, ήττα στο Μπάμπεργκ, ήττα στο Κάουνας, ήττα στη Βιτόρια, ήττα και πριν από λίγο στη Μόσχα.

Ενας ακόμη λόγος που ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς που έχουν αφήσει ορισμένους παίκτες πίσω σε αντοχή και ανάσες. Ο Πρίντεζης έχει...μισά παιχνίδια, όπως και ο Μιλουτίνοφ

Και βέβαια αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πρέπει να βρει τρόπο ώστε να αλλάξει η ιστορία για την ομάδα του. Εχει κι αυτός τις δικές του μεγάλες ευθύνες γι' αυτό που εμφανίζεται στο παρκέ. Οχι γι' αυτές καθ' αυτές τις ήττες, αλλά για τις εμφανίσεις. Γιατί από πλευράς αποτελεσμάτων, τουλάχιστον στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός δεν είναι πίσω. 

Το ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρει πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις, τιμωρίες και ένα πολύ σημαντικό ραντεβού των αδελφών Αγγελόπουλου με τον Σφαιρόπουλο. Αν και είναι ακόμη «ζεστό» το πράγμα, δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει κάποια αλλαγή παικτών με τον Ρόμπερτς και τον Τόμπσον να είναι στην πιο επικίνδυνη θέση. Οι δυο τους παρότι αποθεώθηκαν το καλοκαίρι όταν έκλεισαν στο Λιμάνι, για την ώρα δεν έχουν προσαρμοστεί και πλέον βοηθούν ελάχιστα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags