Facebook Pixel Τι «έφαγε» τον Παναθηναϊκό με την ΤΣΣΚΑ και πού ελπίζει για πλεονέκτημα - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2018-01-20 09:45:00

Τι «έφαγε» τον ΠΑΟ και πού ελπίζει για πλεονέκτημα - Το 10/50, τα 40 εκατ. και το καλό πρόγραμμα

Sportdog Team
Τι «έφαγε» τον ΠΑΟ και πού ελπίζει για πλεονέκτημα - Το 10/50, τα 40 εκατ. και το καλό πρόγραμμα

Όταν παίρνεις 3 εκατ. το χρόνο, κάνεις τη διαφορά...

Ο Παναθηναϊκός έφθασε και πάλι πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη. Οπως με την Φενέρ στην Πόλη, έτσι και με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, λεπτομέρειες του έλειψαν, ώστε να τα καταφέρει.

Με τους Τούρκους του έλειψαν κάποια αμυντικά ριμπάουντ. Στο ματς με την ομάδα του Δημήρη Ιτούδη, πληγώθηκε πάνω από όλα από την αστοχία του στα τρίποντα. Αστοχία μεγάλη είχε και με την Μπαρτσελόνα. Είχε νικήσει όμως. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 6/28 τρίποντα ήταν καταδικαστικό για τους «πράσινους», που στα δύο ματς με την Μπαρτσελόνα και τους Ρώσους, είχαν συνολικά 10/50 τρίποντα. Κάκιστο ποσοστό το 20%.

Από κει και πέρα, η κούραση έπαιξε τον ρόλο της. Οι περισσότεροι βασικοί παίκτες του Πασκουάλ πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Κυρίως απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, όπου δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ο Λεκαβίτσιους με τον Ντένμον. Με αποτέλεσμα ο Ισπανός προπονητής να μην τους εμπιστευτεί για μεγάλο διάστημα.

Την ίδια ώρα, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι οι Ρώσοι έχουν μπάτζετ που φθάνει τα 40 εκατ. ευρώ. Κι αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, παίρνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι από τους πιο ακριβούς παίκτες στην Ευρώπη και του έδωσε αυτά τα χρήματα η ΤΣΣΚΑ για να καλύψει το κενό του Μίλος Τεόντοσιτς, που πήγε στο ΝΒΑ και τους Κλίπερς.

Ο Παναθηναϊκός μένει πίσω στο πλεονέκτημα της έδρας, αλλά έχει καλό πρόγραμμα που του δίνει ελπίδες ότι στο τέλος μπορεί να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags