Facebook Pixel Sportdog.gr | Σφαιρόπουλος: «Γι αυτό είχαμε σκαμπανεβάσματα...»
| 2018-01-21 19:06:00

Σφαιρόπουλος: «Γι αυτό είχαμε σκαμπανεβάσματα...»

Sportdog Team
Σφαιρόπουλος: «Γι αυτό είχαμε σκαμπανεβάσματα...»

H εξήγηση του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στον πολύ καλό ρυθμό που είχε ο Ολυμπιακος στην Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα και εξήγησε τους λόγους που οι Πειραιώτες εμφάνιζαν αστάθεια στην απόδοσή τους.

Αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σε γενικές γραμμές κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά και στην άμυνα ήμασταν καλοί. Ο Προμηθέας είναι ταλαντούχα ομάδα και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού σε άμυνα και επίθεση και δικαίως πήραμε διαφορά διψήφιων πόντων». 

Για τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είπε: «Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επιπτώσεις στη χημεία. Κάποιοι μπαίνουν και κάποιοι βγαίνουν. Υπήρχε και παιχνίδι που λείπανε 5-6 άτομα. Αυτοί που παίζουν επιβαρύνονται. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που επέστρεψαν αλλά δεν έχουν καλο ρυθμό. Υπάρχει μια ανομοιογένεια.

Κλείσαμε έναν κύκλο με 5 παιχνιδιών σε 10 μέρες. Όταν είναι back to back παιχνίδια η προπόνηση δεν μπορεί να είναι ποιοτική που αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις. Άρα δεν μπορούμε να βρούμε χημεία και ρόλους. Γι αυτό είχαμε σκαμπανεβάσματα. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα έχουμε χρόνο για να αποκτήσουμε ομοιογένεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags