Facebook Pixel Απίθανες εξελίξεις με Τζέιμς, παίρνει ψηλό ο Παναθηναϊκός - Sportdog.gr
| 2018-01-25 15:55:00

Τρελά πράγματα με Τζέιμς, μένει ελεύθερος και γυρίζει - Τι παίζει με ΠΑΟ, που παίρνει ψηλό!

Sportdog Team
Τρελά πράγματα με Τζέιμς, μένει ελεύθερος και γυρίζει - Τι παίζει με ΠΑΟ, που παίρνει ψηλό!

Ενίσχυση προ των πυλών για τους Πράσινους. 

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες γινόταν χαμός για τον Μάικ Τζέιμς, τον Παναθηναϊκό και γενικά το μέλλον του Αμερικάνου γκαρντ. Τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Τζέιμς υπέγραψε στους Πέλικανς, παραμένοντας έτσι στο ΝΒΑ.

Από την ημέρα που υπέγραψε και μέχρι σήμερα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει πατήσει παρκέ με τη νέα του ομάδα. Κι αυτό γίνεται γιατί οι Πέλικανς είναι πλήρεις σε αυτή τη θέση, έχοντας Ρόντο, Τζαμίρ Νέλσον και Ιαν Κλαρκ.

Θα πει κανείς «γιατί τον πήραν τότε;». Είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί. Όπως δύσκολο είναι να απαντηθεί και το γιατί έφυγε από τους Σανς, ενώ έπαιζε πολύ καλά και μάλιστα λίγες μέρες πριν απομακρυνθεί, είχε υπογράψει το κανονικό του συμβόλαιο (ενώ μέχρι τότε ήταν με two way).

Το θέμα από δω και πέρα είναι το εξής: είναι πολύ πιθανό ο Τζέιμς να μείνει ελεύθερος μέσα στον Φλεβάρη. Και η λογική λέει ότι τουλάχιστον για φέτος (για να μη πούμε για πάντα) ο κύκλος του στο ΝΒΑ κλείνει. Οπότε είναι μονόδρομος η επιστροφή του στην Ευρώπη, αφού έχει πει ότι δεν θέλει να πάει στην Κίνα.

Υπάρχουν ομάδες εδώ στην Ευρώπη, που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Δεν είναι μέσα σε αυτές ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα κάνουν μεταγραφή, αλλά όχι περιφερειακού. Θα πάρουν ψηλό και η κίνηση αυτή δεν θα αργήσει να γίνει!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags