Facebook Pixel «Τρελάθηκε» ο Γιαννακόπουλος, σκάει κι άλλη «βόμβα» στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-02-05 22:23:00

«Τρέλα» Γιαννακόπουλου, σκάει κι άλλη «βόμβα» μετά τον Πέιν - Αν φέρει αυτόν, θα «πέσει» το ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
«Τρέλα» Γιαννακόπουλου, σκάει κι άλλη «βόμβα» μετά τον Πέιν - Αν φέρει αυτόν, θα «πέσει» το ΟΑΚΑ!

Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ, «τρέμει» όλη η Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Αντριαν Πέιν, αλλά φαίνεται ότι δε θα περιοριστεί σε αυτή.

Υπάρχουν έντονες σκέψεις για την απόκτηση και περιφερειακού με το όνομα του Μάικ Τζέιμς να ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ είναι στους Πέλικανς, παίζει λίγο και είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να αποτελέσει παρελθόν. Και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για να έρθει στην Ευρώπη. Σε μία τέτοια περίπτωση, η επιστροφή στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι ένα απίθανο ενδεχόμενο.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος είχε πρόταση από την Μπασκόνια, αλλά δεν την αποδέχθηκε.

Ο Λάνγκφορντ στα 34 του χρόνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα «πολυβόλα» της Ευρώπης. Και επίσης ελεύθερος είναι και ο Τζόρνταν Κρόφορντ, ο οποίος απασχόλησε την ΑΕΚ.

Ο Κρόφορντ απάντησε αρνητικά στην «Ενωση», αλλά αν γίνει κρούση από τον Παναθηναϊκό, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας με αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο φάιναλ-φορ, μετά και την απόκτηση του Πέιν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ζεσταθεί πολύ, μετά τη σημερινή μεταγραφή, και θα απογειωθεί, αν πάρει ο Τζέιμς τον δρόμο της επιστροφής. Το θέμα του κοντού θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στην άλλη εβδομάδα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags