Facebook Pixel Ανατροπή δεδομένων για Γιαννακόπουλο και Ευρωλίγκα - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2018-02-06 15:45:00

Καυτές εξελίξεις - Όλα τούμπα με Γιαννακόπουλο και Ευρωλίγκα; - Τι λένε οι φήμες για την ποινή-ΣΟΚ

Sportdog Team
Καυτές εξελίξεις - Όλα τούμπα με Γιαννακόπουλο και Ευρωλίγκα; - Τι λένε οι φήμες για την ποινή-ΣΟΚ

Θα αποχωρήσει τελικά ο Εξάστερος από τη διοργάνωση;

Η Ευρωλίγκα έριξε τη «βόμβα» της, τιμωρώντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 12 μήνες, αλλά το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Εξέδωσε ανακοίνωση χθες το βράδυ και έβαλε φωτιά, κάνοντας λόγο για δημοψήφισμα μεταξύ του κόσμου της ομάδας για αποχωρησή του Παναθηναϊκού ή όχι από την Ευρωλίγκα. Και αποχώρηση δική του από την ΚΑΕ, αν ο κόσμος αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να μείνει στην Ευρωλίγκα. Ολα αυτά, αν δεν πέσει η ποινή στην έφεση που θα υπάρξει.

Αυτό που ρωτάει όλος ο κόσμος από χθες το βράδυ, είναι αν θα υλοποιήσει αυτά που ανέφερε ο Γιαννακόπουλος. Οπως όλοι τον γνωρίζουν, είναι ένας άνθρωπος αποφασισμένος για όλα. Επομένως, τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει. Και βέβαια η όποια απόσυρση από την Ευρωλίγκα, δεν αφορά στην τρέχουσα χρονιά, αλλά από την επόμενη.

Ουδέτεροι παρατηρητές αναφέρουν ότι τελικά δεν θα γίνει τίποτα. Και επίσης ότι στο δευτεροβάθμιο όργανο της Euroleague το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί κατά κάποιο τρόπο. Η απόφαση, δηλαδή, δεν θα είναι ετήσια απαγόρευση στα γήπεδα. Θα γίνει είτε με αναστολή ή θα μπει κάποιο μεγάλο πρόστιμο.

Το σίγουρο, πάντως, ήταν και είναι ότι η κόντρα της διοργανώτριας αρχής με τον Παναθηναϊκό ολοένα και μεγαλώνει. Και κανείς δεν ξέρει την κατάληξη της, τη στιγμή μάλιστα που οι «πράσινοι» την αμφισβητούν και όχι μόνο για τις διαιτητές αποφάσεις στα δικά τους παιχνίδια. Μία ματιά να ρίξετε στη χθεσινή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και θα πάρετε σχετικές απαντήσεις...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags