Facebook Pixel Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος και πού θα πάει τον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2018-02-08 13:12:00

«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος, πού θα πάει τον ΠΑΟ - Ιστορικές στιγμές...

Sportdog Team
«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος, πού θα πάει τον ΠΑΟ - Ιστορικές στιγμές...

Αποφάσεις που αλλάζουν τα πάντα στον Εξάστερο. 

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, είναι πιθανό να περάσει σε δεύτερη μοίρα, μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι το σημερινό ματς ίσως να είναι και ιστορικό. Υπό την έννοια ότι μπορεί να είναι το τελευταίο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, καθώς ακολουθεί δημοψήφισμα μεταξύ του κόσμου για το αν θα παραμείνει η ομάδα τους στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με τη σφυγμομέτρηση να έχει ήδη δείξει ότι ο κόσμος συντάσσεται με τον Γιαννακόπουλο, κάτι που φάνηκε και στο μεγάλο γκάλοπο του sportdog.gr. 

Βεβαίως, την ίδια ώρα κάτι τέτοιο δε θα είναι εύκολο. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι υπάρχουν ρήτρες για έξοδο από την Ευρωλίγκα. Αλλά το θέμα είναι πού θα πάει ο Παναθηναϊκός; Στο Τσάμπιονς Λιγκ; Καλό και χρυσό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει τη προσπάθειά του, αλλά προς το παρόν είναι αρκετά πιο κάτω σε ποιότητα και από το Eurocup.

Μπορούν, λοιπόν, οι «πράσινοι», που είναι από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο, να πάνε να παίξουν με την Μπαϊρόιτ και την Μούρθια; Οχι βέβαια. Οσο γι' αυτό που αναφέρεται ότι τον Παναθηναϊκό στην έξοδο της Ευρωλίγκας θέλουν να τον ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες, είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Σαφώς ενδιαφέρον έχει και το αν θα πάει σήμερα ο Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι μάλλον δε θα βρεθεί στο γήπεδο, σεβόμενος την τιμωρία του. Όπως και να έχει, το σημερινό βράδυ στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ «καυτό»...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags