Facebook Pixel Sportdog.gr | Οπαδοί με μάσκες Γιαννακόπουλου - Γιούχα στον ύμνο της Ευρωλίγκας και αποχή των παικτών! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2018-02-08 21:18:00

Οπαδοί με μάσκες Γιαννακόπουλου - Γιούχα στον ύμνο της Ευρωλίγκας και αποχή των παικτών! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οπαδοί με μάσκες Γιαννακόπουλου - Γιούχα στον ύμνο της Ευρωλίγκας και αποχή των παικτών! (ΦΩΤΟ)

Κίνηση με νόημα από τον κόσμο του Τριφυλλιού και την ομάδα!

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα με αφορμή την τιμωρία αποκλεισμού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν χρόνο από τα γήπεδα έχει φέρει στα άκρα τις σχέσεις του Τριφυλλιού με την διοργάνωση.

Σε τέτοιο βαθμό που οι Πράσινοι διεξάγουν δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της ομάδας στην Ευρωλίγκα μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρας της ΚΑΕ.

Γι' αυτό τον λόγο, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην διοργάνωση πηγαίνοντας στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τη Μπασκόνια φορώντας μάσκες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Παράλληλα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του ύμνου της Ευρωλίγκας, ενώ φώναξαν το γνωστό σύνθημα "Γ@@@ τους τη μάνα, Γιαννακόπουλε"!

Όχι μόνο αυτό, αλλά το μήνυμά τους προς τη διοργάνωση έστειλαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι μπασκετμπολίστες του Τριφυλλιού δεν παρατάχθηκαν δίπλα στους αντιπάλους τους κατά τη διάρκεια του ύμνου ως είθισται, αλλά απείχαν και παρέμειναν στον πάγκο!

Δείτε τη φωτογραφία του sport-fm.gr:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags