Facebook Pixel Φέρνει τα πάνω-κάτω ο Τζέιμς στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
Μπάσκετ
| 2018-02-09 11:11:00

Φέρνει τα πάνω-κάτω ο Τζέιμς στον ΠΑΟ - Τι «μαρτυράει» η άφιξη του παικταρά, τι «τρέχει» με Καλάθη!

του Pick n' Scroll
Φέρνει τα πάνω-κάτω ο Τζέιμς στον ΠΑΟ - Τι «μαρτυράει» η άφιξη του παικταρά, τι «τρέχει» με Καλάθη!

«Καυτό» ρεπορτάζ για το παρόν και το... μέλλον του Εξάστερου. 

Σε ρυθμούς… δημοψηφίσματος κινούνται άπαντες στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει ο κόσμος του Τριφυλλιού να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Πάντως, όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά και ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουν οι οπαδοί, που δείχνουν άλλωστε να συντάσσονται κατά τη συντριπτική τους πλειοψηφία με τον μεγαλομέτοχο, είναι πολύ δύσκολο οι «πράσινοι» να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση.

Όσο και απρόβλεπτος να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θεωρείται ακραίο να μπει στη διαδικασία να πληρώσει ρήτρες σε χορηγούς που ξεπερνάνε σε βάθος πενταετίας τα 20 εκατ. ευρώ για να βγει «κερδισμένος» στην κόντρα του με τη διοργανώτρια αρχή.

Μπορεί το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ να επιθυμεί να φτάσει στα άκρα τη διαμάχη του με την Ευρωλίγκα και να έχει διάθεση να παλέψει όσο μπορεί για να δικαιωθεί, ωστόσο το σενάριο αποχώρησης από την Ευρωλίγκα εξακολουθεί να μοιάζει με μία επιλογή «αυτοκτονίας» . 

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται την ίδια στιγμή να φέρει πίσω τον Μάικ Τζέιμς, βάζοντας προφανώς ξανά πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, «μαρτυράει» σε μεγάλο βαθμό και τις προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό. Θεωρείται, δηλαδή, πολύ δύσκολο το αφεντικό του Εξάστερου να προχωρήσει σε μια τόσο σημαντική μεταγραφή, αν το μέλλον του συλλόγου είναι σε μια πολύ υποδεέστερη διοργάνωση, με πολύ λιγότερα έσοδα κ.λπ.

Εξάλλου, πολλοί θεωρούν ότι η επιστροφή του Αμερικανού άσου σχετίζεται σε κάποιο βαθμό και με το μέλλον του Νικ Καλάθη, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη το NBA έχει αρχίσει να τον «γλυκοκοιτάζει».

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι ασφαλείς πληροφορίες του sportdog.gr, ο Έλληνας άσος έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο κρούσεις από ομάδες του «μαγικού κόσμου», προκειμένου να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Βέβαια, ο παίκτης δε φαίνεται να «συγκινείται» προς το παρόν με το ενδιαφέρον που υπάρχει, καθώς δεν έχει λάβει τις εγγυήσεις που θέλει για το χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς και εκτιμάται ότι προσεχώς το ενδιαφέρον από το NBA θα «φουντώσει». Και σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε πολύ άβολη θέση, καθώς σίγουρα ο παίκτης θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, μετά το πρώτο του ανεπιτυχές πέρασμα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags