Facebook Pixel «Χτυπάει» και Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός - Sportdog.gr
| 2018-02-09 14:53:00

«Τρελάθηκε» τελείως ο Γιαννακόπουλος - Σκάει νέο «μπαμ» μετά τον Τζέιμς; - Θα πέσουν τα τσιμέντα!

του Pick n' Scroll
«Τρελάθηκε» τελείως ο Γιαννακόπουλος - Σκάει νέο «μπαμ» μετά τον Τζέιμς; - Θα πέσουν τα τσιμέντα!

Φούντωσαν οι φήμες για μία ακόμα επιστροφή. Λέτε; 

Στο περιθώριο όσων γίνονται ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την δουλειά τους στο παρκέ και χθες κατάφεραν να νικήσουν την Μπασκόνια.

Ο επόμενος στόχος τους είναι να μπορέσουν να ενσωματώσουν τον Άντριαν Πέιν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά με την καινούρια του ομάδα και δεν θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο του.

Εκείνο, πάντως, που ρωτάνε όλοι είναι πότε θα αποκτηθεί ο Μάικ Τζέιμς. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Αμερικάνος γκαρντ έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για το υπόλοιπο της σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του. Δεν έχει υπογράψει για τον απλούστατο λόγο ότι έχει συμβόλαιο με τους Πέλικανς, από τους οποίους αναμένεται να φύγει τις επόμενες μέρες. Αλλωστε και ο ίδιος ο Τζέιμς ζήτησε να φύγει από την ομάδα του ΝΒΑ, στην οποία δεν παίζει σχεδόν καθόλου.

Οι Παναθηναϊκοί ζητάνε από χθες και τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος «κόπηκε» από τους Σακραμέντο Κινγκς. Ο διεθνής σέντερ ψάχνει να βρει ομάδα του ΝΒΑ και 1-2 έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον. Αν δεν καρποφορήσουν οι επαφές, τότε θα πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό να είναι ο πιθανότερος προορισμός του. Και ας έχει ηδη το «τριφύλλι» ένα σωρό παίκτες, μετά την απόκτηση του Πέιν και τον πιθανότατο ερχομό του Τζέιμς. 
Τους πολύ καλούς Ελληνες παίκτες άλλωστε τους κυνηγάς με το τουφέκι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags