Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο για Παπαγιάννη αν γυρίσει στην Ευρώπη!
| 2018-02-11 20:23:00

«Ψήνεται» νέα μεταγραφική βόμβα στον ΠΑΟ μετά τον Τζέιμς – Έτσι θα ανέβει ξανά στο top επίπεδο!

Sportdog Team
«Ψήνεται» νέα μεταγραφική βόμβα στον ΠΑΟ μετά τον Τζέιμς – Έτσι θα ανέβει ξανά στο top επίπεδο!

Ρίχνει κι άλλο χρήμα ο Γιαννακόπουλος.

Με τον Μάικ Τζέιμς να βρίσκεται καθοδόν για την Αθήνα, ώστε να υπογράψει στο Τριφύλλι και να φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού, φούντωσαν οι φήμες και για μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή, η οποία θα έχει και… ελληνικό χρώμα.

Αναφερόμαστε στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς και αναζητάει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Προτεραιότητα του διεθνούς σέντερ είναι να παραμείνει στο ΝΒΑ και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Ενδιαφέρον, που παραμένει φιλολογικό.

Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι μία ομάδα, που εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά υπάρχει μία ακόμη και αυτοί είναι οι Σίξερς. Η ομάδα, δηλαδή, του Ντάριο Σάριτς και του Τζόελ Εμπίιντ. 

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί ο προορισμός του 20χρονου σέντερ, που έχει ως τελευταία επιλογή την Ευρώπη.

Αν έρθει και πάλι πίσω, ο Παναθηναϊκός θα είναι εκείνος, που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Είναι η ομάδα, στην οποία αναδείχθηκε ο Παπαγιάννης, και άλλωστε οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη από ποιοτικούς Ελληνες παίκτες.

Εχουν ήδη ορισμένους, όχι, όμως, αρκετούς, στη προσπάθεια, που κάνουν, ώστε να επανέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης. Στόχος του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε άλλωστε και ο Δημήτρης Γιανακόπουλος, είναι ξεκάθαρα το Final 4 του Βελιγραδίου και η κούπα της Ευρωλίγκας και για να την σηκώσουν οι Πράσινοι, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα και να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags