Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήρθε... φτιαγμένος ο Τζέιμς: «Είχα μία δουλειά με τον Παναθηναϊκό και δεν την τελείωσα»!
| 2018-02-13 16:29:00

Ήρθε... φτιαγμένος ο Τζέιμς: «Είχα μία δουλειά με τον Παναθηναϊκό και δεν την τελείωσα»!

Sportdog Team
Ήρθε... φτιαγμένος ο Τζέιμς: «Είχα μία δουλειά με τον Παναθηναϊκό και δεν την τελείωσα»!

Φίλοι των Πρασίνων περίμεναν τον Μάικ Τζέιμς στο αεροδρόμιο.

Ο Μάικ Τζέιμς έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε πανέτοιμος να μπει από σήμερα κιόλας στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά και αποφασισμένος να βοηθήσει το Τριφύλλι να πετύχει το πλάνο του, που προφανώς είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

«Πάντα υποστήριζα την ομάδα. Είχα φύγει, αλλά επέστρεψα τώρα. Είχα μια δουλειά εδώ, που δεν την είχα τελειώσει. Είμαι εδώ για να την τελειώσω. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και μετά θα πάω στην προπόνηση. Μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου, μιλούσαμε και μέσα στη σεζόν. Ο Νικ μου έλεγε εδώ και καιρό να γυρίσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ήταν ωραία στο ΝΒΑ, ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, που ολοκληρώθηκε τώρα. Μου έλειψαν πολλά εδώ, είμαι κάπως κουρασμένος και δεν μπορώ να σκεφτώ. Νιώθω ωραία, ακόμα και ο αδελφός μου λέει ότι γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να σηκώσουμε το τρόπαιο, αυτό είναι το πλάνο», ήταν τα λόγια του στην κάμερα της «NOVA».


Μάλιστα, στο αεροδρόμιο υπήρχαν και μερικοί φίλοι του Παναθηναϊκού, που περίμεναν τον Μάικ Τζέιμς για να τον καλωσορίσουν πίσω στο «τριφύλλι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags