Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι έγινε το «ντου» στους ΑΕΚτζήδες στον Πειραιά – Φωτό ντοκουμέντο στο sportdog.gr!
| 2018-02-16 21:24:00

Έτσι έγινε το «ντου» στους ΑΕΚτζήδες στον Πειραιά – Φωτό ντοκουμέντο στο sportdog.gr!

Sportdog Team
Έτσι έγινε το «ντου» στους ΑΕΚτζήδες στον Πειραιά – Φωτό ντοκουμέντο στο sportdog.gr!

Έπεφταν μολότοφ μέσα στον κόσμο.

Άλλο ένα κρούσμα οπαδικής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Λιμάνι του Πειραιά, όταν ο χώρος πήρε κυριολεκτικά φωτιά!

Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκαν οπαδοί της ΑΕΚ στο σημείο, οι οποίοι είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν για το Ηράκλειο, όπου το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα τους αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ, σε ένα ματς βέβαια όπου δεν θα υπάρχουν οπαδοί, παρά μόνο μαθητές.

Για την παρουσία όμως των Κιτρινόμαυρων οπαδών είχαν πληροφορηθεί και άλλοι, προφανώς αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι τους είχαν στήσει… καρτέρι και τους περίμεναν.

Μόλις λοιπόν συγκεντρώθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Λιμάνι του Πειραιά, έκαναν την εμφάνισή τους περίπου 100 μαυροφορεμένοι, οι οποίοι και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες, καπνογόνα και μολότοφ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr δεν υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα, ενώ άμεσα επενέβη η αστυνομία, η οποία έκανε και χρήση χημικών.

Όπως θα δείτε και στην αποκλειστική φωτογραφία του Sportdog.gr παρακάτω, τα επεισόδια σημειώθηκαν ενώ υπήρχε κόσμος που απλά περίμενε να ταξιδέψει για το τριήμερο!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags