Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Παπανικολάου για Σπανούλη - «Εκεί θα μας βοηθήσει ο Μπράουν»
| 2018-02-22 23:37:00

Τρομερή ατάκα Παπανικολάου για Σπανούλη - «Εκεί θα μας βοηθήσει ο Μπράουν»

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Παπανικολάου για Σπανούλη - «Εκεί θα μας βοηθήσει ο Μπράουν»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον άσο του Ολυμπιακού.

Τον Βασίλη Σπανούλη αποθέωσε σε δηλώσεις του στη Nova μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε ότι ο "Kill Bill" ήταν... βγαλμένος από τα παιχνίδια στα Μαρούσι, όταν ήταν ακόμα νεαρός σε ηλικία!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Για εμάς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και είχαμε ένα Βασίλη βγαλμένο από τα παιχνίδια στο Μαρούσι. Είχε τρομερή ενέργεια και απέδειξε γιατί κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα γι αυτόν και βλέπουμε όλη αυτή τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις».

Για το πόσο επηρέασε η ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο: «Θεωρώ ότι τέτοιες στιγμές μένουν. Όταν κρίνεται ένας τίτλος και έχεις κάνει κακή εμφάνιση και έχεις χάσει τον τίτλο θες να αντιδράσεις. Αυτά ίσως να επηρέασαν την ομάδα σε κάποια κομμάτια. Είναι πράγματα που θέλουν το χρόνο τους για να ξεπεραστούν. Μια ήττα θα μπορούσε να στοιχίσει πολλά για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: «Νομίζω είναι λάθος να επιτρέπουμε σε κάποια ομάδα όταν παίζεις στην έδρα σου, να δίνεις το δικαίωμα σε κάθε αντίπαλο και να σκοράρει σε ένα δεκάλεπτο 28 πόντους και 10 πόντους στον αιφνιδιασμό. Είναι ανεπίτρεπτο. Είναι θέμα συγκέντρωσης και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει σε παιχνίδια που κρίνουν τίτλο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις καταστάσεις αυτές. Στο τέλος μιλάει η εμπειρία και η ποιότητα. Έχουμε παιδιά να πάρουν μεγάλα σουτ και να βγάλουν play».

Για τον Μπόμπι Μπράουν: «Όλη η Ευρώπη κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός. Αυτό δείχνει τη θέληση των ομάδων να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Ο Μπράουν θα μας βοηθήσει στο σκοράρισμα και στο ένας εναντίον ενός που δεν το έχουμε πολύ φέτος. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε αυτόν και αυτός να βοηθήσει εμάς στην τελική ευθεία».

Για την κατάσταση του Μπράουν: «Σε αυτή την ηλικία θέλει να πετύχει. Δεν τον νοιάζει να είναι πρωταγωνιστής, αλλά να πετύχει μέσα από την ομάδα. Το θετικό σε αυτό είναι όταν έχεις έναν παίκτη μιας ηλικίας και μιας εμπειρίας, αυτό που έχει στο μυαλό του και αυτός είναι να πετύχει και να βοηθήσει στην προσαρμογή και όλη την ομάδα».

Για το μαρκάρισμα σε σημαντικούς παίκτες του αντιπάλου: «Θεωρώ πως στερεί ενέργεια στην επίθεση. Δεν μπορούν και οι 5 να έχουν την ίδια ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις σε αυτό το επίπεδο. Εγώ θέλω να κάνω αυτό που μου ζητάνε. Δεν τα καταφέρνεις πάντα. Προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό. Άλλες φορές τα καταφέρνεις, άλλες όχι. Το χειρότερο συναίσθημα είναι όταν λες ότι σε αυτή τη φάση μπορούσα να κάνω αυτό και σε αυτή τη φάση το άλλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags