Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πρόεδρε, πάρε κεφάλια» - «Κρίμα τα λεφτά του Γιαννακόπουλου, διώξτε τον μισθοφόρο»!
Μπάσκετ
| 2018-02-23 22:30:00

«Πρόεδρε, πάρε κεφάλια» - «Κρίμα τα λεφτά του Γιαννακόπουλου, διώξτε τον μισθοφόρο»!

Sportdog Team
«Πρόεδρε, πάρε κεφάλια» - «Κρίμα τα λεφτά του Γιαννακόπουλου, διώξτε τον μισθοφόρο»!

Ξέσπασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την βαριά ήττα!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, που έφερε εύκολη ήττα από την Χίμκι με 78-61 και η κακή εικόνα της ομάδας δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους του.

Απόδειξη αποτελούν τα σχόλια που κατέκλυσαν τον επίσημο λογαριασμό της «πράσινης» ΚΑΕ στο Facebook.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως τον κύριο υπεύθυνο για τις κακές επιδόσεις του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, ωστόσο η… μπάλα πήρε και τους παίκτες. Ορισμένοι, όπως ο Σίνγκλετον κατηγορούνται ως «μισθοφόροι», ενώ ζητείται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλάβει δράση και να τους τιμωρήσει!

Φυσικά, δεν λείπουν και τα σχόλια στήριξης προς την ομάδα, με αρκετούς φιλάθλους να κάνουν λόγο απλώς για μια κακή βραδιά και να εκτιμούν ότι οι Πράσινοι θα πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης στο Final Four.

Διαβάστε παρακάτω:                                                                                

Ηταν μια κακή βραδιά… Yπαρχουν θεματα, αλλα με το να αρχισουμε να κραζουμε τους παικτες τωρα δεν εχουμε να κερδισουμε ΤΙΠΟΤΑ…

Δηλαδή αν κερδίσουμε τον γαύρο θα αλλάξει κάτι απ' την ανερμάτιστη εικόνα συνοθυλευματος που έχει η ομάδα επί Πασκουάλ;

Πολύ μεγάλο λάθος που ήρθαν τώρα Τζέιμς και Πειν. Έπρεπε να έχουν έρθει από το καλοκαίρι.

Μα εχουμε φοβερό προπονητή ξερει να παρει αυτα τα ματς ξερει αυτος για δύσκολα Χαχαχα απλα ντροπή για τα λεφτά που έβαλε ο Γιαννακοπουλος και του έφερε και άλλους παιχτες δεν σέβεται τιποτα !!!!

Πρόεδρε πρόστιμο σε όλους! Δεν μπορει να εχουν σε ενα ακομα εκτός έδρας παιχνίδι τέτοια ανεκδιήγητη εμφάνιση! 20αρες απο κάθε καφενείο… πάρε κεφάλια! τα 6 αστέρια είναι βαριά! αν κάποιος δε μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας, δρόμο.. δε μπορεί ο καθένας να διασύρει τον Παναθηναϊκό! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ!!!

Ελπίζω να έγινε κατανοητό ότι η ομάδα δεν έχει ανάγκη από παίχτες, από προπονητή έχει ανάγκη. Εκτός αν για το συνοθυλευμα φταίνε οι παίχτες. Και μια ερώτηση. Ο αθλητής Πειν είναι επιλογή του προπονηταρα μας;;;;;;

Τα κεφάλια ψηλά... χασαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο... η τετράδα είναι δικιά μας

Οσο το ταβανι της ομαδας ειναι μονο οι νικες επι του ΟΣΦΠ, αλλο τοσο θα σερνομαστε.

Διώξτε τον Σιγκλετον!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Ότι πιο αδιάφορο εχει περασει απ το σύλλογο!!!! Ακόμα κ τα απλήρωτα παρταλια του ποδόσφαιρου μάχονται περισσοτερο απ αυτόν τον μπλαζέ απαράδεκτο κύριο!!!

Αυτη η ντροπιαστική νυχτα ξεπλενεται μονο αν παμε στο F4

Κ σε εμας δεν αρεσει αυτη η εμφανιση αλλα δεν κραζουμε την ομαδα. Για εμενα πρωτα παιζει ρολο η αντιπαλος κ μετα το πλεονεκτημα

ΌΤΙ ΉΘΕΛΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΠΡΆΞΗ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΈΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΈΙΜΣ. ΑΣ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ

Κ τωρα αγκαλίτσα με τη Ρεάλ με πλεονέκτημα η μειονέκτημα με όλους τους βασικούς τους πισω κ σε αυτο το final four με τα κυάλια παλι στο καναπέ για Ολυμπιακό !!!

κριμα για το Μητσο… εχει φερει ολη την αφροκρεμα και καποιοι μεσα στην ομαδα κοροιδεύονται...

Με 20000 λαό γίνομαι και εγω μάγκας. Έξω παίζουνε απλα για να χάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο. Χρόνια τωρα…

Τι θα γινει ρε θα παρουμε κανενα διπλο φετος? τρεμουν τα ποδια σας στα εκτος… Παππα εχεις κουρασει

Η ομαδα δυστυχως δεν μπορει να παει πουθενα με μισθοφορους. Εντος εδρας μπορει να κερδιζουμε αλλα final 4 ουτε με κυαλια.Πληρης απογοητευση!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags