Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την Ευρωλίγκα - Τι ετοιμάζει για τη νέα ποινή, τι «τρέμει» σαν τρελός!
Μπάσκετ
| 2018-02-27 16:00:00

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την Ευρωλίγκα - Τι ετοιμάζει για τη νέα ποινή, τι «τρέμει» σαν τρελός!

του Pick n' Scroll
Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την Ευρωλίγκα - Τι ετοιμάζει για τη νέα ποινή, τι «τρέμει» σαν τρελός!

Δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια το αφεντικό του Εξάστερου. 

Εκνευρισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό από τη στάση της Ευρωλίγκας για μία ακόμη φορά. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι η αρχική ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γνωστοποιήθηκε μέσα σε 3 μέρες, ενώ πέρασαν 22 μέρες για να μάθουν το αποτέλεσμα της έφεσης.

Αυτό κάνει λόγο για πέντε μήνες απαγόρευσης στα γήπεδα και πρόστιμο 60.000 ευρώ, κάτι που, βέβαια, δεν αρέσει καθόλου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σε όλο τον οργανισμό του Εξάστερου. Οι τελευταίοι περίμεναν εξαφάνιση της ποινής, αφού θεωρούσαν και θεωρούν ότι αυτό που έγινε δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει τμωρία από την Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε έφεση, μειώθηκε η ποινή, αλλά δεν πρόκειται και πάλι να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλει να εξαφανιστούν και οι πέντε μήνες, ώστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μπορεί να βλέπει από το γήπεδο την ομάδα του. Γι' αυτό το λόγο το αφεντικό της ΚΑΕ είναι σε συζητήσεις με τους δικηγόρους του για να αποφασίσουν το επόμενο βήμα...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δε θέλει να σκέφτεται ούτε για αστείο το ενδεχόμενο να πάει η ομάδα του στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου και αυτός να βλέπει τα παιχνίδια από την τηλεόραση! 

Θα την κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι εκεί που δεν πάει και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αφεντικό της ΚΑΕ είχε πει πριν από καιρό ότι «θα σεβαστώ την προσωρινή τιμωρία μου από την Euroleague, αλλά σε περίπτωση μη δικαίωσής μου, αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με εμένα και τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη διοργάνωση».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags