Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμη-βόμβα για Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ - Έχουν γίνει ήδη οι επαφές, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα;
Μπάσκετ
| 2018-03-01 15:00:00

Φήμη-βόμβα για Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ - Έχουν γίνει ήδη οι επαφές, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα;

του Pick n' Scroll
Φήμη-βόμβα για Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ - Έχουν γίνει ήδη οι επαφές, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα;

Ένα ακόμα σενάριο, όλα στο τραπέζι, τίποτα σίγουρο. 

Για τη κόντρα της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό και τη συνέχειά της, ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Να πει, δηλαδή, με σιγουριά τι θα γίνει. Φήμες, εικασίες και... Αγιος ο Θεός είναι αυτή η ιστορία. Λόγια που λέγονται για να ειπωθούν και τα συναφή.

Κατ' αρχάς πρέπει να δούμε αν θα πάει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αύριο στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το ρεπορτάζ λέει ότι θα δώσει το «παρών», αλλά κάποιες φορές τα ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνονται. Και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, και ειδικά με το αφεντικό της ΚΑΕ, τις κινήσεις του οποίου δεν μπορείς να προβλέψεις εύκολα.

Από κει και πέρα, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό είναι στο χειρότερο σημείο. Και οι «πράσινοι» σκέφτονται σοβαρά το σχέδιο απόδρασης από την κορυφαία διοργάνωση.

Σύμφωνα με τη φημολογία έχουν έρθει σε επαφή με 2-3 ακόμη κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, συζητώντας σχετικά. Ομάδες που επίσης έχουν παράπονα από την Ευρωλίγκα, αλλά δεν τα έχουν εκδηλώσει τόσο φανερά, όσο ο Παναθηναϊκός.

Σε αυτή τη περίπτωση, όπως αναφέραμε άλλωστε, πρέπει να πηγαίνεις βήμα-βήμα. Ολα τα πράγματα αλλάζουν, επομένως, αν και είναι τρομερά δύσκολο, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να βρεθεί η άκρη ανάμεσα στα αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Η Ευρωλίγκα άλλωστε είναι μπίζνα και όταν μιλάμε για χρήματα, οι εγωϊσμοί κάποιες φορές μπαίνουν στην άκρη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags