Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Ρίβερς για Ολυμπιακό: «Τους περιμένω...»
| 2018-03-01 17:45:00

Φοβερή ατάκα Ρίβερς για Ολυμπιακό: «Τους περιμένω...»

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Ρίβερς για Ολυμπιακό: «Τους περιμένω...»

Τι είπε για το ντέρμπι της Παρασκευής και την ευστοχία του.

Για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» να εμφανιστούν σκληρή στην άμυνα αλλά και να προσαρμόσουν το αμυντικό τους παιχνίδι πάνω του.

Παράλληλα τόνισε για τον ίδιο το σουτ είναι τέχνη, καθώς υπάρχουν βραδιές που μπορεί να είναι απελπιστικά άστοχος και άλλες που μπορεί να τα βάζει από… παντού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι περιμένει από την άμυνα του Ολυμπιακού πάνω του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον κανένας δεν μπορεί, περιμένω μια σκληρή άμυνα να είναι προσαρμοσμένη πάνω μου, εγώ θα προσπαθήσω να μπω μέσα στο παιχνίδι δυνατά όπως κάνω πάντα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό: «Για μένα το σουτ είναι τέχνη υπάρχουν βραδιές που θα βάλω 0/11 και άλλες που θα βάλω 9/11, δεν παίζει ρόλο αυτό, ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Δουλεύω καθημερινά για αυτό, αυτή είναι η δουλειά μου αυτή είναι η τέχνη μου δεν έχει σημασία πότε θα το βάλω το σου, αν θα είναι το πρώτο ή ερχόμενος από τον πάγκο».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι "πράσινοι" στα δύσκολα ματς: «Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεκινάμε και να τελειώνουμε τα ματς καλά και να δείχνουμε στον αντίπαλο ότι θα έχουν μια δύσκολη δουλειά απέναντι μας, δεν αρκούν 30-35 λεπτά, πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά, πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε το αφεντικό των αγώνων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags