Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέες «μπηχτές» Σφαιρόπουλου για την διαιτησία: «Σήμερα σφύριζαν αυτό που έβλεπαν»!
| 2018-03-03 00:19:00

Νέες «μπηχτές» Σφαιρόπουλου για την διαιτησία: «Σήμερα σφύριζαν αυτό που έβλεπαν»!

Sportdog Team
Νέες «μπηχτές» Σφαιρόπουλου για την διαιτησία: «Σήμερα σφύριζαν αυτό που έβλεπαν»!

Τι είπε για τον Παναθηναϊκό και το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εμφάνιστη απόλυτα ικανοποιημένος μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, αποθέωσε τον Μπράουν και τόνισε με νόημα πως οι διαιτητές σφύριζαν ο, τι έβλεπαν αυτή την φορά στην Ευρωλίγκα!

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με το ξεκίνημά μας, αποδιοργανώσαμε τους αντιπάλους μας, ελέγξαμε το παιχνίδι αρχικά με την άμυνα και στη συνέχεια πήραμε το προβάδισμα έχοντας και πολύ καλές επιθετικές επιδόσεις. Πήραμε διψήφια διαφορά, στην τρίτη περίοδο συνεχίσαμε με την ίδια συγκέντρωση και την προσήλωση στο πλάνο. 

Περιμέναν ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσαμε, όπως και το έκανε στην τέταρτη περίοδο που δεν ήμασταν καλοί. Ήμασταν αργοί στην επίθεση και στην εκτέλεσή μας. Γι' αυτό δυσκολευτήκαμε και ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα εκμεταλλευόμενος αυτό το άσχημο διάστημά μας. Σκόραρε με τον τρόπο που ήθελε. Στο τέλος, είχαμε την τελευταία επίθεσή μας, αστοχήσαμε, αλλά παίξαμε καλή άμυνα στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα και το ματς πήγε στην παράταση. Στην παράταση, ήταν πολύ σημαντικό ότι δεν τα παρατήσαμε, όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά, και παίξαμε πολύ καλύτερα στην επίθεση. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίξαμε καλύτερα. Έχουμε έξι αγώνες μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα και το ότι ο Ολυμπιακός είχε μόνο μία εύστοχη εντός πεδιάς προσπάθεια στην τέταρτη περίοδο: «Γιατί να μην θέλω να απαντήσω; Νομίζω πως η διαιτησία ήταν αντάξια της Euroleague και του ευρωπαϊκού επιπέδου των δύο ομάδων. Ο, τι έβλεπαν, σφύριζαν».

Για τις αλλαγές που υπάρχουν στον Ολυμπιακό, το ανέβασμα του Ρόμπερτς και την παρουσία του Μπράουν: «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε όλη την ομάδα μαζί. Μας λείπει ο Αγραβάνης, αλλά πήραμε παίκτη στη θέση του. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε όλοι μαζί. Πάντα είχαμε απουσίες. Πρώτη φορά είχα να αποφασίσω ποιοι θα είναι στη 12άδα και ποιοι όχι. Φτάσαμε Μάρτιο για να γίνει αυτό. Πολλές φορές κατεβήκαμε με 11 ή με 10. Είναι διαφορετική η δουλειά, όταν έχεις όλη την ομάδα και διαφορετική όταν σου τραυματίζονται παίκτες. Ο Τιλί μας έλειψε πολύ, γέμισε τη ρακέτα, έκοψε κάποιες φάσεις, πήρε επιθετικά ριμπάουντ και είναι ακόμη εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Περιμένουμε να ανέβει κι άλλο. Ο Μπόμπι Μπράουν είναι μόνο μία εβδομάδα εδώ, αλλά βοήθησε κι αυτός, όπως και ο Ρόμπερτς που είναι ένας παίκτης-κλειδί για εμάς που έχει ποιότητα. Μαζί με τον υπόλοιπο κορμό, αυτοί οι παίκτες δημιουργούν ένα ισχυρό σύνολο. Όλοι οι παίκτες έδωσαν κάτι στην ομάδα, έκαναν αυτό που έπρεπε βάσει πλάνου».

Σχετικά με την απόδοση του Ιωάννη Παπαπέτρου, δήλωσε: «Ο Ιωάννης είναι ένας παίκτης που έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη όλων μας στην ομάδα. Είναι νέος, αλλά παίζει πολλά χρόνια στην Εuroleague. Έχει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα για να προχωρήσει. Δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags