Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπαιζε το κεφάλι του ο Σφαιρόπουλος - Φευγάτος ο Ρόμπερτς - Έκανε άνω-κάτω τον ΠΑΟ ο Τζέιμς!
| 2018-03-03 00:58:00

Έπαιζε το κεφάλι του ο Σφαιρόπουλος - Φευγάτος ο Ρόμπερτς - Έκανε άνω-κάτω τον ΠΑΟ ο Τζέιμς!

του Pick n' Scroll
Έπαιζε το κεφάλι του ο Σφαιρόπουλος - Φευγάτος ο Ρόμπερτς - Έκανε άνω-κάτω τον ΠΑΟ ο Τζέιμς!

Ποιος «ερυθρόλευκος» άσος μετράει μέρες στο Λιμάνι;

Λίγο πριν μιλήσει στην κάμερα της Nova, μετά το ματς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαμογελούσε και όχι αδικαιολόγητα. Κέρδισε για πρώτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κουβαλούσε μαζί του επίσης και την τεράστια αποτυχία της απώλειας του Κυπέλλου από την ΑΕΚ και αν έχανε σήμερα και ειδικά με μεγάλη διαφορά, θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Ίσως για αυτό εμφανίστηκε και αρκετά χαλαρός στη συνέντευξη Τύπου, όπου και πάλι... πέταξε καρφάρες γιατ την δαιτησία στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός, όμως, τα κατάφερε και θα μπορούσε να είχε κερδίσει πιο εύκολα, σε ένα ματς, όπου στη μεγαλύτερη διάρκεια είχε τα ηνία. Με τον Μπράιαν Ρόμπερτς να κάνει την διαφορά στην δεύτερη περίοδο και κυρίως στη παράταση.  Είχε 18 πόντους με 4/5 βολές, 1/1 δίποντο, 4/4 τρίποντα, πήρε 2 ριμπάουντ και είχε 18 στην αξιολόγηση.

Ο Ρόμπερτς ήταν πιθανό να απομακρυνθεί, αφού δεν έπαιζε καλά. Τελικώς έμεινε παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε και ο Μπόμπι Μπράουν (5 πόντους, 3 ασίστ), που χθες στο ντεμπούτο του ήταν θετικός. Οπως πολύ καλός ήταν για τους νικητές και ο Κιμ Τιλί, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολύμηνο τραυματισμό και βοήθησε με 2 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλό φεγγάρι και αυτό φάνηκε και χθες. Πήγε να πάρει ένα χαμένο παιχνίδι με τον Νικ Καλάθη να θυμάται τον πολύ καλό του εαυτό μετά από ένα σημείο, αφού στο ξεκίνημα του ματς δεν ήταν καλός. Στις λεπτομέρειες, όμως, οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν και τώρα είναι σε μία περίεργη κατάσταση στην Ευρωλίγκα. Θεωρητικά κινδυνεύουν να μείνουν ακόμη και εκτός οκτάδας, αλλά το βασικότερο είναι ότι απομακρύνεται η πιθανότητα του πλεονεκτήματος της έδρας. Δεν έχει χαθεί ακόμη, αλλά χρειάζεται πλέον υπέρβαση.

Ο Μάικ Τζέιμς στην επιστροφή του έχει μπερδέψει κάπως την ομάδα και αυτό το πλήρωσε ο Παναθηναϊκός, όχι τόσο στην Μόσχα με την Χίμκι, αλλά χθες με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός τελείωσε το ματς με 9 πόντους (3/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 3/5 βολές), ωστόσο κρίνεται για τις λάθος αποφάσεις του στο φινάλε, όπως για παράδειγμα στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας του ματς.

Από τους Πειραιώτες εκτός δωδεκάδας ήταν ο Χόλις Τόμπσον και το μέλλον του στον Πειραιά είναι αμφίβολο, αφού ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ είναι δυσαρεστημένος από την χρησιμοποίησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags