Facebook Pixel Sportdog.gr | «Επίθεση» Παναθηναϊκών σε Τζέιμς και Πασκουάλ - «Δεν κάνει για τον ΠΑΟ, μπάσκετ σίχαμα»!
Μπάσκετ
| 2018-03-03 10:45:00

«Επίθεση» Παναθηναϊκών σε Τζέιμς και Πασκουάλ - «Δεν κάνει για τον ΠΑΟ, μπάσκετ σίχαμα»!

Sportdog Team
«Επίθεση» Παναθηναϊκών σε Τζέιμς και Πασκουάλ - «Δεν κάνει για τον ΠΑΟ, μπάσκετ σίχαμα»!

Φοβερή αγανάκτηση στον κόσμο για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 

Οι περισσότεροι τα έχουν με τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και με τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίο θεωρούν ότι δεν κάνει για τον Εξάστερο. 

Διαβάστε μερικά ενδεικτικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook:

Αγγελος Το ματς χάθηκε από τον Μάικ Τζέιμς στην τελευταία φάση της κανονικης διάρκειας του αγώνα...

Paul James...Τεράστιο ατομικό ταλέντο, ΟΧΙ για ομαδες που θέλουν διάρκεια και ωριμότητα..Ήταν δεδομένο ότι θα χαλάσουν οι ρόλοι..Η ομάδα τέλειωνε αγώνες με τον Παππά,ο Θανάσης ξεκινούσε για την άμυνα και ο Ντενμον μέτριος αλλά δεν έπαιρνε προσπάθειες πολλές και δεν εκβίαζε..Λες και βρίσκομαι ΑΚΡΙΒΏΣ πέρυσι αισθάνομαι.

Ανδρέας Ηρεμία παιδιά! Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα τον Ολυμπιακό,κάποτε θα χάναμε! <<Άδικο>> να παίρναμε το ματσ! Πολύ χάλια ο Παναθηναϊκός μέχρι την τέταρτη περίοδο! Αν δεν ήταν ο Καλάθης ούτε παράταση θα είχαμε πάει! Δυστυχώς ο Τζέιμς τα σκατωσε σήμερα...δεν πειράζει,υπάρχει το πρωτάθλημα και δεν τελείωσε ακόμα το ταξίδι μας για το ευρωπαϊκό! Δεν ρίχνω φταίξιμο σε κανένα απλά όλοι πρέπει να αναλογιστούν ο καθένας τις ευθύνες τούς!

Θεοδόσης Για να μην αρχισουν το κραξιμο οι δικοι μας και κυριως, να ξετρυπωσουν οι γνωστοι "χημικοι" παλι. ΝΑΙ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΟΙ. ΝΑΙ, Ο JAMES, ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ! ΝΑΙ, Ο Πασκουαλ κοιμοτανε! Δεν ειχαμε το παθος που εχουμε σε αλλα ματς. ΑΛΛΑ! ΑΛΛΑ... ακομα κι ετσι, με φυσιολογικη διαιτησια, ή εστω με 35-65 εναντιον μας, τους κερδιζαμε. Σημερα ομως, μας επαιζαν 20-80 τλχστν! Ακομα και τοσο χαλια, με κανονικη διαιτησια, τους ειχαμε ανετα. Χασαμε λογω των κορακιων. Στις πεντε πιτσες, η μια δωρο... δωρο απο τη Dogus, την Turkish Airlines και την μαφια της Ευρωλιγδας.

Γιώργος Ο Τζέϊμς υποτίθεται ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα και όχι να κάνει τις μαλακ... του.Τα ίδια έκανε όταν ήταν την πρώτη φορά που ήρθε.Δυστυχώς δεν άλλαξε μυαλά.Ελπίζω να βγω ψεύτης.

Panagiotis Πριν τον Τζέιμς 14-8 και η μπάλα τσουλαγε.Με τον Τζέιμς 14-10 και Μπάσκετ σίχαμα.Επιθετικό σύστημα εργασιακού επιπέδου....Πήρες έναν παίχτη (που δεν χρειαζόσουν κι ο οποίος ειναι σε τραγική κατάσταση)για να χάσεις οριστικά άλλους 3 που είχαν το ρολακι τους και κουτσοπαλευανε...

Labroua Φοβερος ο Τζειμς...μια ζωη θα το λεω το παιδι δεν κανει για τον Παο μας ειναι αναρχος, και πςρυσι τα ιδια. Τριποντο σημερα ουτε στο στεφανι.Οσο για την ομαδα εννοειτε στηριξη ημασταν πολυ αστοχοι.

Ηλίας Α ρε πασκουαλ ανιδεε..μας καταντησες χειροτερους και απο τη μπαρτσελονα σου την τελευταια 3τια σου εκει.

Thomas αυτη η ομαδα παιζει αηδιαστικα...πασκουαλ δρομο τωρα.....μονο τριποντα και κανενα συστημα....

Κωστας Δεν υπαρχει προπονητης...Τ Ε Λ Ο Σ....οποιος πιστευει το αντιθετο ας αλλαξει αθλημα!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags