Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» Καλάθη για την παραμονή του στον ΠΑΟ - Ατακάρες για Γιαννακόπουλο και Σπανούλη!
| 2018-03-04 22:18:00

«Βόμβα» Καλάθη για την παραμονή του στον ΠΑΟ - Ατακάρες για Γιαννακόπουλο και Σπανούλη!

Sportdog Team
«Βόμβα» Καλάθη για την παραμονή του στον ΠΑΟ - Ατακάρες για Γιαννακόπουλο και Σπανούλη!

Τι είπε ο ηγέτης του Τριφυλλιού μετά τη νίκη με Προμηθέα.

Ανοικτά τα πάντα όσον αφορά στο μέλλον του άφησε ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα στην Πάτρα με 108-91.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε επίσης για όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους Πράσινους και την Ευρωλίγκα και τόνισε ότι θα στηρίξει κάθε απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τέλος, έβγαλε το καπέλο στον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας ότι και στα 45 να πάει θα είναι καταλυτικός για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στην κάμερα της ΕΡΤ: 

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η ομάδα από την Ευρωλίγκα μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρωλίγκας. Όμως αν το αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που είναι αυτός που βάζει χρήματα με την οικογένειά του στην ομάδα και έχει κάνει τόσα γι’ αυτήν, θα τον στηρίξω». 

Για το δικό του μέλλον του δεδομένου πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν και όλα είναι ανοικτά». 

Για τις προσθήκες των Τζέιμς και Πέιν: «Ο πρόεδρος επενδύει πολλά χρήματα στην ομάδα. Έχει φέρει σπουδαίους παίκτες όπως ο Πέιν και ο Τζέιμς. Πλέον δεν έχουμε κάποια δικαιολογία. Δεν μπορούμε να λέμε ότι μας λείπει αυτός ο παίκτης ή ο άλλος». 

Για την αντιμετώπιση των διαιτητών: «Δεν κοιτώ τι κάνουν οι διαιτητές. Το θέμα είναι με εμάς και τι κάνουμε στο παρκέ και πώς παίζεις στα 40 λεπτά. Αυτό κρίνει το παιχνίδι. Πιστεύω πως πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας πρώτα και μετά τους διαιτητές». 

Για το αν οι δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να φτάσουν στο Final Four: «Πιστεύω ναι. Παίζουν καλό μπάσκετ τη δεδομένη στιγμή, όπως κι εμείς. Θα είναι δύσκολο όμως αν δεν έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι καλό για την Ελλάδα και τον κόσμο να είμαι και οι δύο. Οπότε παίζουμε είναι μια μάχη και ένας αγώνας που θέλεις να παίζεις». 

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Σπανούλη. Είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας του. Ακόμα και στα 45 να φτάσει θα μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι με καταλυτικό τρόπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags