05/03/18 - 20:45

Η ατάκα Σφαιρόπουλου για τις μεταγραφές των ξένων και ο ελληνικός κορμός

Τι είπε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη και την συνέχεια.

Sportdog Team
Η ατάκα Σφαιρόπουλου για τις μεταγραφές των ξένων και ο ελληνικός κορμός
1.299views 0shares

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη και στάθηκε στο πώς πλαισιώνουν οι ξένοι τον ελληνικό κορμό.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV: «Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε κάποια λάθη, είχαμε κενά διαστήματα. Ωστόσο, η τελική εικόνα και το πρόσημο είναι θετικά. Κάναμε καλά παιχνίδι και το καλό είναι ότι μπήκαν κι άλλοι παίκτες στο rotation».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Υπάρχει σίγουρα εγωισμός και ένταση. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς. Φτάσαμε Μάρτιο για να είμαστε όλοι μαζί». 

Όσον αφορά στον ελληνικό κορμό της ομάδας του, απάντησε: «Εμείς πιστεύουμε στον ελληνικό κορμό. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στα Ελληνόπουλα. Πιστεύω ότι οι ξένοι που έχουμε πάρει φέτος είναι ικανοί να συμπληρώσουν τον κορμό και όλοι μαζί να πολεμήσουμε για κάτι καλό».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Μπήκαν δύο νέοι παίκτες. Περιμένω όλοι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάντα και να ανεβάζουμε την απόδοσή μας».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ