Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγωνία στον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο- Όλα ανοιχτά για το μέλλον του, φήμες ακόμα και για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
NBA
| 2018-03-06 15:30:00

Αγωνία στον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο- Όλα ανοιχτά για το μέλλον του, φήμες ακόμα και για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Αγωνία στον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο- Όλα ανοιχτά για το μέλλον του, φήμες ακόμα και για ΠΑΟ!

Έκανε «όργια» στο ΟΑΚΑ και το όνομά του είναι ξανά «καυτό».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχει παίξει στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό το μπάσκετ που μπορεί. Τραυματισμοί και όχι μόνο δεν του έχουν επιτρέψει να ξεδιπλώσει στο παρκέ τις μεγάλες του αρετές, που τις έχει δείξει έντονα σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Όχι σε λίγα, σε αρκετά, αλλά όταν είσαι στο υψηλό επίπεδο, πρέπει να έχεις σταθερότητα. Κι αυτό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν το έχει καταφέρει.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται το συμβόλαιο του 23χρονου φόργουορντ με τον Ολυμπιακό λήγει. Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει παραπέρα η διαδικασία.

Δεν αποκλείεται στο τέλος να μείνει στον Πειραιά. Αλλά ο Έλληνας άσος θα εξετάσει όλες τις προοπτικές που θα ανοιχτούν για την περίπτωσή του. Υπάρχει πάντα στον αέρα η φημολογία περί Παναθηναϊκού, αλλά πιο ρεαλιστικό είναι το ενδεχόμενο του ΝΒΑ. Να πάει, δηλαδή, ο διεθνής φόργουορντ στα σάμερ λιγκ να τεστάρει τις δυνάμεις του και να δει αν μπορεί να πάρει κάποιο συμβόλαιο από τις 30 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Όπως και να έχει, το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Ιώαννη Παπαπέτρου που την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό για τη κατάκτηση του «διπλού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags