Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό έλειπε στον Γιαννακόπουλο - Την ώρα που παλεύει για την ΠΑΕ, σκάει βόμβα μεγατόνων στο μπάσκετ;
| 2018-03-22 10:35:00

Αυτό έλειπε στον Γιαννακόπουλο - Την ώρα που παλεύει για την ΠΑΕ, σκάει βόμβα μεγατόνων στο μπάσκετ;

του Pick n' Scroll
Αυτό έλειπε στον Γιαννακόπουλο - Την ώρα που παλεύει για την ΠΑΕ, σκάει βόμβα μεγατόνων στο μπάσκετ;

Θα κάνει τα πάντα για να το αποφύγει, αλλά δεν είναι στο χέρι του...

Ο Νικ Καλάθης έκανε μαγικά πράγματα για ένα ακόμη παιχνίδι (απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 17 πόντους, 10 ασίστ, 6 κλεψίματα και 5 ριμπάουντ), ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τις μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Και είναι σημαντικό αυτό, γιατί το καλοκαίρι που πλησιάζει λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Με άπαντες να ρωτάνε αν θα μείνει στο ΟΑΚΑ ή θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως κάνει πάντα, θα προσπαθήσει μέχρι εκεί που δεν πάει για να κρατήσει τον ομογενή γκαρντ στο «τριφύλλι». Ολα τα πράγματα, όμως, έχουν τα όριά τους. Και η πρόταση που θα του κάνει δεν μπορεί να ξεφεύγει, τόσο από τα οικονομικά δεδομένα της χώρας, όσο και από αυτά που μπορεί να δώσει μία ομάδα μπάσκετ σε έναν παίκτη. Οσο σπουδαίος κι αν είναι αυτός.

Ο Νικ Καλάθης αγαπάει τον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζει τι του έχει προσφέρει και θέλει να μείνει. Την ίδια ώρα, πάντως, το όνειρο του ΝΒΑ παραμένει ζωντανό. Ο 29χρονος γκαρντ έχει παίξει ήδη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, δίχως, όμως, να κάνει αίσθηση. Τώρα, όμως, είναι πολύ πιο έτοιμος και άλλωστε τον έχουν στο μπλοκάκι τους ήδη αρκετές ομάδες του ΝΒΑ. Σκάουτς έχουν έρθει να τον δουν και αναμένεται να έρθουν και άλλοι.

Και μάλιστα χθες ένας παλιός του συμπαίκτης, ο Τσάντλερ Πάρσονς, ζήτησε την επιστροφή του Νικ Καλάθη στο ΝΒΑ, βλέποντας όσα έκανε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Τσάντλερ Πάρσονς παίζει, πλέον, στους Μέμφις Γκρίζλις και ήταν συμπαίκτης με τον Νικ Καλάθη στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags