Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά είναι τα σενάρια για την θέση του Ολυμπιακού και τον αντίπαλο στα play offs
Μπάσκετ
| 2018-03-30 21:28:00

Αυτά είναι τα σενάρια για την θέση του Ολυμπιακού και τον αντίπαλο στα play offs

Sportdog Team
Αυτά είναι τα σενάρια για την θέση του Ολυμπιακού και τον αντίπαλο στα play offs

Διαβάστε αναλυτικά.

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μάλαγα και τη νίκη της Φενέρ επί της Χίμκι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να κυνηγήσουν την δεύτερη θέση, όμως με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ είναι σίγουρα τρίτοι.

Η μοναδική περίπτωση να πέσει τέταρτος ο Ολυμπιακός, είναι να χάσει από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ταυτόχρονα να ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της από την βαθμολογικά αδιάφορη Μπάμπεργκ (ή απόψε από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι) και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τόσο την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (απόψε), όσο και την Αρμάνι στο Μιλάνο. Αν συμβεί αυτός ο συνδυασμός αποτελεσμάτων, τότε οι πράσινοι θα είναι τρίτοι, οι Ερυθρόλευκοι τέταρτοι και οι Μαδριλένοι πέμπτοι.

Όσο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs; Αυτή την ώρα (οι αγώνες Ζάλγκιρις Κάουνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε εξέλιξη), πιθανότερος αντίπαλος είναι η Μπασκόνια, αρκεί στην 30η αγωνιστική να κερδίσουν οι Πειραιώτες τους Λιθουανούς, οι Μαδριλένοι την Μπάμπεργκ και οι Βάσκοι την Εφές. Διαφορετικά, στο παιχνίδι της έκτης θέσης θα μπουν κι άλλες ομάδες (Παναθηναϊκός, Χίμκι, Ζάλγκιρις).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags