08/04/18 - 16:52

«Έριξε» αδιανόητη ΒΟΜΒΑ η Μακάμπι - Ανακοίνωσε δύο ρόστερ και δύο προπονητές!

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Sportdog Team
«Έριξε» αδιανόητη ΒΟΜΒΑ η Μακάμπι - Ανακοίνωσε δύο ρόστερ και δύο προπονητές!
1.481views 0shares

Σε μια πρωτόγνωρη απόφαση προχώρησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ανακοίνωσε πως από την σεζόν 2018/2019 θα έχει δύο ρόστερ, ένα για την Ευρωλίγκα και ένα για το εγχώριο πρωτάθλημα και δύο προπονητές!

Με αυτό τον τρόπο αντιδρά κατά της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ για τις αλλαγές που επιβάλλει στη νομοθεσία του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την επόμενη σεζόν (2018/2019), το ένα εκ των οποίων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ και το άλλο στην Euroleague. Κάθε ρόστερ θα έχει διαφορετικό προπονητικό σταφ με βασικό στόχο να είναι η ομάδα ανταγωνιστική με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.

Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν την Μακάμπι, έγινε μία ανάλυση του υπάρχοντος συστήματος. Η ομάδα κατέληξε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες περιορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα. Ο συλλογός αποφάσισε ότι η Μακάμπι δεν μπορεί να παλεύει ως μποξέρ με δεμένα χέρια. Η διοίκηση αποφάσισε να χτίσει δύο διαφορετικά ρόστερ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ